Homepage  / Timp liber / Sănătate

4 ingrediente care elimină grăsimea de pe abdomen

4 ingrediente care elimină grăsimea de pe abdomen

de Redactia Tvmania

Vrei să slăbești și să scapi de grăsimea de pe abdomen? Următoarele ingrediente te vor ajuta în procesul pentru scăderea în greutate.

Pentru a pierde în greutate, aveți nevoie de aportul de calorii pentru a fi mai mic decât caloriile zilnice arse. Deși pierderea în greutate este o sarcină importantă, mișcarea fiziă, un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată te pot ajuta să atingeți acest obiectiv.

Amintește-ți, acesta nu este un proces rapid; are nevoie de răbdare și muncă pentru a-ți atinge obiectivul. Pentru a vă ajuta organismul există anumiți stimulatori pentru pierderea în greutate pe care îi poți include în regimul tău pentru a accelera procesul de slăbire. Un astfel de stimulator ușor este o băutură cu patru ingrediente care vă va ajuta să pierdeți în greutate, dar poate arde și grăsimea de la nivelul abdomenului.

Ingrediente care te vor ajuta să slăbești

Radacina de ghimbir

Ghimbirul este cunoscut pentru proprietățile sale, în special ca proprietăți antiinflamatorii și gastrice care ajută sistemul digestiv. De asemenea are un efect termogen care ajută la activarea metabolismului făcându-l un puternic arzător de grăsimi. Consumul unui pahar de apă cu ghimbir în fiecare zi vă poate ajuta să vă consolidați sistemul digestiv și să preveniți indigestia, greața și arsurile la stomac.

Frunze de mentă

Această plantă aromatică conține cantități mici de cofeină și catechine, ambele fiind cunoscute pentru creșterea metabolismului prin creșterea temperaturii corpului, ceea ce duce la arderea caloriilor în plus decât o face în mod normal corpul. Conform cărții „Healing Foods” de DK Publishing, mentolul, care este uleiul activ din mentă, are proprietăți antiseptice și antibacteriene care ajută la ameliorarea indigestiei și, de asemenea, la calmarea stomacului supărat.

Lamâile

Lămâile sunt cunoscute pentru rolul pe care îl are în procesul de slăbire datorită prezenței vitaminei C și a antioxidanților care favorizează o bună digestie. Lămâile au și proprietăți diuretice, care ajută la detoxifierea organismului, ajutând astfel la arderea grăsimilor. Potrivit experților, această poțiune magică poate stimula în mare măsură metabolismul corpului. Pentru a pierde în greutate, trebuie să arzi mai multe calorii decât consumi. O persoană cu un metabolism mai rapid și mai mare folosește mai multe calorii pentru a-și îndeplini toate funcțiile necesare decât o persoană cu un metabolism mai scăzut.

Castravete

Castravetele este bogat în conținut de apă și fibre dietetice, care sunt cele mai eficiente în curățarea corpului de toxinele dăunătoare eliberate de sistemul digestiv. Excepțional de scăzut în calorii, castravetele este doar mâncarea perfectă pentru a face o băutură cu conținut scăzut de calorii care te ajută să slăbești. Când faceți din apa de castraveți o parte mai mare a dietei, aceasta va preveni o parte din alimentația excesivă și gustările inutile între mese, care pot elimina orice kilogram în plus.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton