Homepage  / Seriale / Televiziune

„49 de zile”, încă un serial coreean la noi la tv

„49 de zile”, încă un serial coreean la noi la tv

de Redactia Tvmania

O producţie 2011, serialul sud-coreean „49 de zile” a fost un succes în ţara natală şi o are drept protagonistă pe actriţa Lee Yo-Won, regina Seok Deok din „Secretele de la palat”. În alt rol apare Bae Su-bin, din „Legendele palatului: Concubina regelui”.

Difuzat în ţara natală în perioada martie-mai 2011, „49 de zile” (difuzat de Euforia, de luni până vineri, de la 17.30) e o poveste de dragoste contemporană şi spirituală. Serialul (care a fost difuzat şi în Filipine) a avut destul succes în ţara natală, unde a crescut în audienţă spre final. Eroinele poveştii sunt două la număr.

Ji-Hyun (Nam Gyu-Ri) are nunta cu Min-Ho (Bae Su-bin) în câteva zile şi aşteaptă plină de fericire momentul. Viaţa lui Yi-Kyung (Lee Yo-Won) e complet diferită: după moartea iubitului ei într-un accident, cu cinci ani în urmă, tânăra  este copleşită de durere şi se gândeşte frecvent la sinucidere. Într-o zi se hotărăşte să se arunce în faţa unei maşini, dar e salvată de un trecător, în timp ce în apropiere Ji-Hyun are un accident auto şi spiritul ei îi părăseşte trupul, aflat în drum spre spital.

Ji-Hyun e ghidată în lumea spiritelor de un înger (Jung Il Woo), care îi spune că ar putea reveni în corpul aflat în comă în următoarele 49 de zile doar dacă trei persoane din familia ei vor suferi sincer după ea. Aceasta ia în primire corpul lui Yi-Kyung, încercând să-şi recapete viaţa şi se angajează la restaurantul prietenului ei din liceu, Han Kang (Jo Hyeon Jae). Ji-Hyun îşi dă însă seama că prietenii ei au trădat-o după ce îi vede pe logodnicul ei şi cea mai bună prietenă a ei, In-Jung (Seo Ji Hye), flirtând într-o maşină.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton