Homepage  / Vedete / Vedete străine

5 actrițe pe val în Turcia. Ce proiecte noi pregătesc

5 actrițe pe val în Turcia. Ce proiecte noi pregătesc

de Redactia Tvmania

Sunt tinere, frumoase, dar mai ales talentate. Turcoaicele Melisa Aslı Pamuk, Demet Özdemir, Beren Saat, Ayça Ayşin Turan și Alina Boz au proiecte în desfășurare sau, după caz, unele noi, așa că sunt gata să se apuce de treabă după ridicarea restricțiilor impuse de pandemie. 

Beren Saat

Protagonista serialelor „Kösem” și „Fatmagül” așteaptă să înceapă filmările propriu-zise la sezonul 3 al serialului realizat de Netflix, „The Gift” („Atiye”). Înainte de izbucnirea pandemiei, Beren începuse pregătirile la noul sezon alături de colegii ei Mehmet Günsür („Suleyman Magnificul”) și Melisa Senolsun („Preţul dragostei”), însă acestea au fost amânate. Tot amânată este și premiera sezonului 2, despre care nu se știe cand va ajunge la Netflix. Fanii pot sta însă liniștiți că se va face și sezonul 4, anunță haberport.com. În „The Gift”, Beren (36 de ani) joacă rolul unei pictorițe care are legături mistice cu cel mai vechi sanctuar din lume, Göbeklitepe. 

Melisa Aslı Pamuk 

A cucerit telespectatorii turci și români interpretându-o pe Asu în serialul „Dragoste infinită”, iar acum Melisa (29 de ani), Miss Turcia din 2011, a primit primul ei rol de protagonistă. În iulie va începe filmările la producția „Yeni Hayat”/ „O nouă viață”, serial care va fi difuzat de Kanal D Turcia și care este inspirat de filmul „The Bodyguard” (1992), cu Kevin Costner și Whitney Houston în rolurile principale. Partenerul Melisei va fi Serkan Çayoğlu, iar în serial va juca și micuța Nisa Sofiya Aksongur („Miracol în celula 7”). În „Yeni Hayat” Melisa va fi Yasemin, o tânără care se îndrăgostește de bodyguardul său.

Ayça Ayşin Turan 

Actrița în vârstă de 27 de ani, pe care o știți din „Meryem”, are succes cu serialul fantastic realizat de Netflix, „The Protector”, în care îi dă replica lui Çagatay Ulusoy. Sezonul 3 al producției a avut premiera la Netflix pe 6 martie, iar cel de-al patrulea sezon este așteptat la anul. Liberă de contract, Ayça a bătut palma pentru un nou serial. Conform haber.tc ea va fi partenera lui Tolga Sarıtaş („Suleyman Magnificul”) în producția „Arıza”, ale cărei filmări vor începe în august și care va ajunge la toamnă la postul turcesc Show TV.

Demet Özdemir

Începând cu 4 iunie, Sanem din „Vis de iubire” (Happy Channel) va fi văzută și la postul Pro 2 care redifuzează comedia romantică „Camera 309”, o producție din 2016-2017, cu ea și Furkan Palalı în rolurile principale. Până la declanșarea pandemiei, Demet (28 de ani) filma pentru serialul dramatic „Dogdugun ev Kaderindi”, în care face pereche cu Ibrahim Çelikkol („Iffet”). Filmările la acest serial, la care se va face și sezonul 2, vor fi reluate vara aceasta. 

Alina Boz

O vedeți la Happy Channel în serialul „Ţine-mă de mână!”, alături de Alp Navruz, însă a impresionat și cu rolul din „Furtună pe Bosfor”. Actrița cu origini rusești poate fi văzută și ea pe Netflix în serialul pentru adolescenți „Așk 101”. Alina (care pe 6 iunie implinește 22 de ani) este luată în calcul pentru a fi partenera lui Çagatay Ulusoy în serialul de epocă „Barbaros”. Nu se știe însă dacă va accepta proiectul deoarece Netflix a anunțat pe Instagram că se va face și sezonul doi din „Așk 101” (producție criticată de conservatorii turci pentru că tratează și tema homosexualității). 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton