Homepage  / Vedete / Vedete străine

5 dezvăluiri-bombă despre Meghan Markle. Ce au spus tatăl și frații vitregi ai ducesei de Sussex despre soția lui Harry

5 dezvăluiri-bombă despre Meghan Markle. Ce au spus tatăl și frații vitregi ai ducesei de Sussex despre soția lui Harry

de Andra Stana,

Familia lui Markle a oferit un interviu surprinzător cu doar câteva zile înainte de încoronarea regelui Charles al III-lea.

Familia înstrăinată a lui Meghan Markle s-a reunit recent pentru un interviu. Pe rând, tatăl, sora vitregă și fratele vitreg ai fostei actriței au acuzat-o pe ducesa de Sussex că a mințit continuu.

Tatăl lui Meghan, Thomas Markle, sora vitregă Samantha și fratele vitreg Thomas Jr. au oferit pentru prima dată un interviu împreună. Interviul, care a fost acordat postului de știri australian 7News Spotlight, a fost difuzat pe 30 aprilie. Interviul vine cu doar câteva zile înainte de încoronarea regelui Charles al III-lea – la care Markle nu va participa.

Iată care câteva dintre cele mai informațiile-cheie dezvăluite de tatăl și frații vitregi ai lui Meghan Markle în interviul recent.

[toc]

Meghan Markle și tatăl ei nu au mai vorbit de patru ani

Tatăl lui Markle a susținut că cei doi nu și-au mai vorbit de când s-au certat public în 2018, deși el a suferit un atac cerebral în 2022. Se pare că Markle l-a scos pe tatăl ei din viața ei atunci când s-a aflat că Thomas ar fi aranjat să îi fie făcute fotografii de paparazzi. Totul s-a întâmplat înainte de nunta ducesei de Sussex.

„Dacă nu se prezintă pentru un atac cerebral, dacă asta nu o mișcă, ce ar face-o?”, a declarat Thomas în timpul interviului.

Mai târziu, în cadrul conversației, Thomas Markle i-a adresat fiicei sale o rugăminte. Tatăl lui Meghan și-ar dori împăcarea. „Este o dezamăgire imensă și fiecare zi este tristă”, a spus Thomas.

„Hai să mergem undeva și să vorbim. Și apoi aș spune: ‘Ce s-a întâmplat? Cum pot să repar asta?‘”.

Thomas Markle a spus că este „deschis la orice fel de conversație” și că i-ar plăcea să aibă ocazia de a-și vedea nepoții. Tatăl lui Meghan Markle nu și-a întâlnit niciodată nepoții, pe Archie și Lilibet.

Relația dintre Meghan Markle și Prințul Harry este „toxică”

Apoi, în același interviu, Samantha Markle a afirmat că relația dintre Prințul Harry și Meghan Markle este „toxică”.

Sora vitregă a ducesei de Sussex a spus că cei doi sunt „foarte nesănătoși unul pentru celălalt”. Ea a adăugat: „Este o relație toxică”.

Markle și Prințul Harry s-au cunoscut în 2016, la o întâlnire pe nevăzute. Cei doi și-au ținut relația secretă timp de șase luni. Abia apoi au anunțat că formează un cuplu. În noiembrie 2017, cei doi s-au logodit.

Prințul Harry și Markle s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii televizate în mai 2018. Ei au împreună doi copii: Archie și Lilibet.

Sora vitregă și fratele vitreg al lui Meghan spun că au crescut alături de ea

Markle a susținut în timpul interviului său cu Oprah Winfrey, precum și în timpul serialului Netflix „Harry & Meghan” – că a crescut ca un copil unic.

„Am crescut ca unic copil, lucru pe care îl știe toată lumea care a crescut în jurul meu”, a declarat Markle pentru Oprah în 2021. „Mi-am dorit să am frați și surori. Mi-ar fi plăcut să am frați. De aceea sunt atât de entuziasmată să fiu însărcinată, pentru ca Archie să aibă pe cineva”.

Atât Samantha, cât și Thomas Jr. susțin că au crescut alături de Markle și că au fost în preajma ei în timpul copilăriei. Când a fost întrebat dacă a fost dezamăgit, Thomas Jr. a spus: „Nu, doar am făcut un mic semn pe tablă și am spus: «Oh, iată o altă minciună».”

Samantha Markle spune că Meghan a mințit familia regală

Samantha Markle a susținut că Meghan Markle i-a mințit pe membrii familiei regale atunci când i-a cunoscut.

„Ceea ce le-a spus membrilor familiei regale, ceea ce i-a spus lui Harry, nu ar fi fost în concordanță, nu ar fi fost în concordanță cu adevărul”, a declarat Samantha.

Sora vitregă înstrăinată a lui Megan a insistat că ducesa a mințit pentru că nu credea că ea sau familia ei sunt suficient de bune.

„Se pare că nu a simțit că era suficient de bună”, a explicat Samantha. „Că, aparent, în mintea ei trebuia să „amplifice” cine era pentru a obține o falsă admirație și pentru a fi acceptată de familia regală, în loc să spună: ‘Uite, am muncit foarte mult. Familia mea era din clasa de mijloc superioară. M-a trimis la cele mai bune școli. A făcut tot ce a putut. M-a iubit. S-a sacrificat și pentru asta îi sunt recunoscătoare’.

În schimb, ceea ce a făcut ea a fost să se angajeze în autoglorificare și să-i lase pe toți ceilalți în afara ecuației, ca și cum ar exista într-un vid.

După părerea mea, ea ar fi fost încă chelneriță dacă nu era tata”, a adăugat ea.

Thomas Markle a dezvăluit o parte din infama scrisoare trimisă de Meghan pentru că a vrut să își spună versiunea sa

Thomas Markle a dezvăluit o parte din scrisoarea pe care i-a trimis-o Meghan Markle după ce s-au certat inițial. Regina Elisabeta i-ar fi sugerat lui Meghan să-i scrie scrisoarea tatălui ei.

Regina nu a citit niciodată această scrisoare pentru că a fost o scrisoare oribilă”, a susținut Thomas. „Foarte insultătoare și crudă”.

Thomas a susținut că a dat publicității o parte din scrisoare către Daily Mail în încercarea de a-și spune propria versiune a întâmplării. Și asta după ce Markle a împărtășit scrisoarea cu alte persoane care vorbeau cu presa americană.

„M-am gândit că trebuie să spun și eu partea mea în această poveste. Și am pus o mică parte din ea”, a explicat el. „Celelalte lucruri din acea scrisoare sunt atât de pline de ură și de cruzime încât nu le-aș fi scos la iveală și asta mai mult pentru a o proteja pe ea decât pe mine.”

De asemenea, Thomas a mai afirmat că nu ar mai acorda niciun interviu dacă actrița din „Costume” s-ar reuni cu familia înstrăinată. Cu toate acestea, Samantha Markle nu crede că o reuniune de familie este în cărți.

„Nu cred că ar face-o fără un motiv”, a declarat Samantha în interviul oferit postului australian. „Nu cred că este capabilă de empatie, remușcări sau rușine. Nu cred că ar putea simți suficient de mult pentru a-și cere scuze”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton