Homepage  / Articole

5 echipe româneşti joacă în Europa League joi seară

5 echipe româneşti joacă în Europa League joi seară

de Redactia Tvmania

România are cele mai multe reprezentante în play-off-ul Europa League (meciurile tur-retur sunt programate pe 18, respectiv 25 august). Echipele din Bucureşti întâlnesc adversari destul de accesibili, însă cele din provincie au sarcini mai grele.

Steaua Bucureşti – ŢSKA Sofia

După o bogată campanie de transferuri, echipa pregătită de israelianul Ronny Levy porneşte cu prima şansă în dubla manşă cu „militarii” bulgari.

Se vede la: Pro TV, de la 20.30

FC Vaslui – Sparta Praga

Vasluienilor le-a fost repartizat un adversar dificil după ce au fost eliminaţi de olandezii de la Twente Enschede din preliminariile Ligii Campionilor. Sparta Praga a avut mai multe prezenţe, în ultimii ani, în grupele Ligii Campionilor, şi are în lot câţiva jucători cu state vechi la naţionala Cehiei, ca Tomáš Řepka şi Libor Sionko.

Se vede la: Digi Sport 2, de la 19.00

Slask Wroclaw – Rapid

La prima vedere, elevii fostului selecţioner Răzvan Lucescu par să fi avut parte de cea mai generoasă tragere la sorţi, întâlnind o echipă poloneză mult mai slab cotată. Lucescu, însă, îndeamnă la prudenţă după o vizită în Polonia.

Se vede la: TVR 1, de la 21.00

Vorskla Poltava – Dinamo

„Câinii roşii” au primit sfaturi de la mai mulţi români din campionatul ucrainian în legătură cu adversara lor din Europa League, care, la prima vedere, nu pare un obstacol.

Se vede la: Digi Sport, de la 20.00

Austria Viena – Gaz Metan Mediaş

Medieşenii au avut un start de sezon entuziasmant în cupele europene, eliminând la penalty-uri puternica echipă germană FSV Mainz. Pe hârtie, austriecii de la Austria Viena sunt mai slab cotaţi decât nemţii de la Mainz, însă tot au avantajul experienţei în faţa Gazului, ajungând până în sferturile Cupei UEFA nu mai departe de sezonul 2004-2005.

Se vede la: 10TV, de la 20.00

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton