Homepage  / Filme Online

5 filme cu Millie Bobby Brown și unde le poți vedea online

5 filme cu Millie Bobby Brown și unde le poți vedea online

de Andreea Hentea,

Fanii simpaticei Millie Bobby Brown (foarte activă nu doar ca actriță, ci și ca producătoare) o pot vedea în prezent nu într-unul, ci în mai multe filme online, scrie hiddenremote.com. 

Actrița născută acum optsprezece ani în Spania, la Málaga, din părinți englezi, și crescută apoi în Statele Unite, a devenit vedetă după ce a jucat rolul Eleven din serialul Netflix „Stranger Things” (lansat în 2016), care i-a adus și o nominalizare la Emmy, la doar treisprezece ani.

Serialul „Stranger Things” va reveni pe Netflix pe 27 mai, când se va lansa sezonul al patrulea. 

După câțiva ani, energica Millie Bobby Brown are deja numeroși fani și poate fi văzută pe micul, dar și pe marele ecran, dându-le replica multor nume celebre. Ea a apărut, de atunci, și în celebra franciză „Godzilla” (în 2019 a jucat în „Godzilla II: Regele Monștrilor”, iar în 2021 în „Godzilla vs. Kong”). Este foarte îndrăgită și pentru rolul Enolei Holmes, sora adolescentă, rebelă și ingenioasă, a lui Sherlock Holmes (Henry Cavill), pe care a jucat-o, în 2020, în filmul de aventuri „Enola Holmes”. 

Ea va reveni în „Enola Holmes 2”, la care filmările s-au încheiat deja. În noul film ea joacă, din nou, alături de Henry Cavill și de Helena Bonham Carter, dar și de David Thewlis, Louis Partridge, Sharon Duncan-Brewster și Hannah Dodd, câteva dintre noile nume adăugate în distribuția noii povești. Premiera filmului „Enola Holmes 2” este programată pentru acest an, dar nu se știe încă data sa exactă. Millie Bobby Brown este și producător de film, prin PCMA Productions, compania înființată de familia ei. Ea a produs ambele filme cu Enola Holmes, și mai are în proiect „The Girls I’ve Been”, o ecranizare după cartea omonimă a lui Tess Sharpe, și „Damsel”, un film de aventuri care se va vedea pe Netflix, în care va juca rolul principal. 

Dacă vă e dor deja de neobosita actriță, iată unde o puteți revedea și ce alte proiecte pregătește:

1. „Godzilla II: Regele Monștrilor” / „Godzilla: King of the Monsters” (2019)

Difuzat de: HBO Max

Millie Bobby Brown joacă rolul lui Madison Russell în această aventură de proporții gigantice, în care Godzilla se înfruntă cu câțiva monștri înspăimântători din câteva specii considerate dispărute, precum Mothra, Rodan și Ghidorah, monstrul cu trei capete. În toată această luptă încleștată, soarta omenirii este pusă în balanță nu de puține ori. 

Cu: Millie Bobby Brown, Kyle Chandler, Vera Farmiga, Ken Watanabe, Ziyi Zhang, Bradley Whitford, Sally Hawkins, Charles Dance, Thomas Middleditch, Aisha Hinds, O’Shea Jackson Jr., David Strathairn, Anthony Ramos.

2. „Enola Holmes” (2020)

Difuzat de: Netflix

La sfârșitul secolului al XIX-lea, într-o Anglie aflată în pragul schimbării, Enola Holmes (Millie Bobby Brown), sora faimosului Sherlock Holmes, tocmai descoperit că i-a dispărut mama (Helena Bonham Carter), exact în ziua în care a împlinit șaisprezece ani. Dornică să demonstreze că se poate descurca singură, ea pleacă într-o investigație periculoasă și îndrăzneață, care o duce tocmai la Londra. Filmul este inspirat de seria literară de succes semnată de autoarea americană Nancy Springer.  

Cu: Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Sam Claflin, Helena Bonham Carter, Louis Partridge,  Frances de la Tour, Fiona Shaw, Adeel Akhtar, Susan Wokoma, Hattie Morahan.

3. „Godzilla vs. Kong” (2021)

Difuzat de: HBO Max

În această continuare a filmului „Godzilla II: Regele Monștrilor” (în care Millie Bobby Brown reia rolul lui Madison Russell), uriașul Kong și protectorii săi pleacă într-o călătorie periculoasă pentru a-și găsi casa adevărată. Între Kong și mica orfană Jia (Kaylee Hottle) se creează o legătură unică și puternică, pusă în pericol când o Godzilla furioasă atacă și distruge orice obstacol întâlnit. 

Cu: Millie Bobby Brown, Kyle Chandler, Alexander Skarsgård, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza González, Lance Reddick, Demián Bichir.

4. „Enola Holmes 2” (2022)

Filmul va fi difuzat de Netflix, la o dată care urmează să fie anunțată;

De data aceasta, Enola Holmes (Millie Bobby Brown) va conduce ancheta în primul ei caz care i se încredințează oficial. Ea își pune la bătaie toate abilitățile pentru a rezolva dispariția unei fetițe, dar descoperă o conspirație periculoasă și constată că are, încă, nevoie de ajutorul prietenilor și fraților ei pentru a afla ce s-a întâmplat, de fapt, cu copilul. 

Enola Holmes (Millie Bobby Brown)

Cu: Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Helena Bonham Carter, Louis Partridge, David Westhead, Róisín Monaghan, Adeel Akhtar, Susan Wokoma, Gabriel Tierney, David Thewlis, Sharon Duncan-Brewster, Hannah Dodd, Abbie Hern, Serrana Su-Ling Bliss.

5. „Damsel” (2023)

Filmul va fi difuzat, de asemenea, de Netflix, cel mai probabil în cursul anului viitor;

În această fantezie plină de peripeții, prințesa Elodie (Millie Bobby Brown) urmează să se căsătorească cu prințul Henry, din dorința tatălui ei, care are nevoie de avere. Însă fata constată că a fost victima unei înșelătorii îngrozitoare. Henry s-a căsătorit cu ea doar pentru a i-o duce ca ofrandă unui balaur ucigaș. Refuzând să-și accepte soarta, prințesa este hotărâtă să evadeze din bârlogul acestuia și să-l ucidă. Cu: Millie Bobby Brown, Robin Wright, Shohreh Aghdashloo, Nick Robinson, Angela Bassett, Ray Winstone, Brooke Carter

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton