Homepage  / Timp liber / Televiziune

5 filme de urmărit în seara de Sfântul Valentin

5 filme de urmărit în seara de Sfântul Valentin

de Redactia Tvmania

Deși așa ne-am fi așteptat, la cât de pomenit e Sfântul Valentin zilele astea, nu am găsit multe filme de dragoste în grila posturilor tv pentru seara de 14 februarie 2017. Totuși, am găsit cinci pelicule romantice numai bune pentru cei care vor să îl sărbătorească acasă, în fața micilor ecrane, pe Cupidon.

1.

Pride & Prejudice

Mândrie și prejudecată (Pride & Prejudice, 2005)

– TV1000, ora 19.25

Cu: Keira Knightley, Matthew Macfadyen

Povestea clasică cu dragoste şi neînţelegeri este plasată în Anglia sfârşitului secolului 18. Cele cinci surori Bennet – Elizabeth, sau Lizzie (Keira Knightley), Jane, Lydia, Mary şi Kitty – au fost crescute sub stricta îngrijire a mamei lor (Brenda Blethyn) care se concentrează doar asupra găsirii unor soţi fiicelor care să le asigure din punct de vedere financiar o stabilitate.

2.

The Five-Year Engagement

Te mai măriți cu mine? (The Five-Year Engagement, 2012)

– Digi Film, ora 20.00

Cu: Jason Segel, Emily Blunt

Tom (Jason Segel) și Violet (Emily Blunt) se cunosc în San Francisco și decid să se căsătorească, numai că tot felul de evenimente neprevăzute îi obligă la o logodnă infinită. În film joacă și Dakota Johnson, Chris Pratt și David Paymer.

3.

How to Make Love Like an Englishman

Cum să iubești ca un englez (How to Make Love Like an Englishman, 2014)

– HBO 2, HBO 2 HD, ora 20.30

Cu: Jessica Alba, Pierce Brosnan, Salma Hayek

Pierce Brosnan îi dă viață lui Richard, un profesor de succes care renunță la aventurile de o noapte și studentele frumoase pentru paternitate alături de mult mai tânăra Kate (Jessica Alba). Trei ani mai târziu, când aceasta se îndrăgostește de altcineva și îl părăsește, ea o trimite pe sora ei, Olivia (Salma Hayek), să se asigure că Richard are grijă de fiul lor. Olivia presupune că Richard s-a întors la viața lui de playboy iresponsabil, dar este șocată când își dă seama că se îndrăgostește de el.

4.

Intolerable Cruelty

Dragostea costă (Intolerable Cruelty, 2003)

– TV1000, ora 21.30

Cu: George Clooney, Catherine Zeta-Jones

În film, Miles (George Clooney) e un avocat specializat în divorţuri, care nu duce lipsă de nimic. Totul se schimbă atunci când o întâlneşte pe Marylin (Catherine Zeta-Jones), viitoarea fostă soţie a lui Rex, un om foate bogat care este clientul lui Miles.

5.

All Things Valentine

Sfaturi de Sf. Valentin (All Things Valentine, 2016)

– DIVA, ora 22.10

Cu: Jeremy Guilbaut, Sam Page, Sarah Rafferty

Pelicula cu Sarah Rafferty (interpreta personajului Donna Paulsen din serialul „Suits”/„Costume”) în rol principal, în care mai apar și Sam Page și Jeremy Guilbaut, este programată la DIVA de la ora 22.10. În film, o bloggeriță care nu a avut prea mult noroc de Ziua Îndrăgostiților întâlnește un bărbat atrăgător, dar lucrurile nu sunt deloc simple. Regia este semnată de Gary Harvey. 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton