Homepage  / Vedete / Vedete străine

5 moduri prin care familia regală a ripostat subtil la acuzațiile făcute de prințul Harry și soția sa, Meghan. La ce trucuri au apelat

5 moduri prin care familia regală a ripostat subtil la acuzațiile făcute de prințul Harry și soția sa, Meghan. La ce trucuri au apelat
11

de Andra Stana,

Familia Regală a păstrat o tăcere demnă în urma valului de dezvăluiri făcut recent de prințul Harry și soția sa, Meghan Markle. Cu toate aceste, observatorii regali cu ochi ageri au descoperit câteva săgeți subtile aruncate de către membrii Casei Windsor către ducii de Sussex.

[toc]

Cum a ripostat familia regală la afirmațiile dure ale prințului Harry

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au dezvăluit informații inedite despre viața din spatele zidurilor Palatului. În primul rând, în seria documentară de pe Netflix, ducele și ducesa de Sussex au povestit versiunea lor a evenimentelor care au dus la ieșirea lor șocantă din familia regală. Apoi, o lună mai târziu, în cartea de memorii a lui Harry, acesta a împărtășit detalii intime din viața sa.

Pe fondul publicării cărții, ducele a oferit mai multe interviuri, aprofundând dezvăluirile făcute în cartea „Rezervă”. Totodată, Harry și-a explicat decizia de a dezvălui totul.

În conformitate cu vechea deviză a „firmei” – „niciodată să nu dai explicații, niciodată să nu te plângi” – familia regală britanică nu a comentat afirmațiile făcute de Harry. În schimb, și-au continuat sarcinile oficiale, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Express.co.uk a analizat modurile în care familia regală a ripostat „subtil” la acuzațiile făcute de ducele și ducesa de Sussex. Iată despre ce este vorba:

Regula culorilor purtate de familia regală a culorilor

În documentarul lor, Harry și Meghan au vorbit despre regulile impuse de celebrul „protocol regal”. Acesta se presupune că ar dicta ce pot și ce nu pot face membrii familiei regale.

Ducesa a susținut că a ales în mod intenționat să nu poarte haine colorate în timpul perioadei în care a lucrat ca membră a familiei regale. Meghan a explicat că ea credea că membrii familiei regale de rang înalt nu ar trebui să poarte aceeași culoare.

Cu toate acestea, mai mulți membri ai familiei regale au părut să respingă această teorie prin ținutele pe care le-au ales la un eveniment regal important luna trecută.

În perioada premergătoare Crăciunului, Kate, Prințesa de Wales, a găzduit un concert de colinde la Westminster Abbey. Ea a fost însoțită de mai mulți membri ai familiei, printre care soțul ei, prințul William, regele și regina consoartă.

UK Royals at Christmas carol service  in LondonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Pentru eveniment, Kate a îmbrăcat un palton într-o nuanță de un burgundy intens, la care a asortat o geantă și pantofi de aceeași culoare. Atunci, ea nu a fost singura care a purtat această culoare festivă. Verișoara lui William, Zara Tindall, dar și fiica de șapte ani a Prințesei de Wales, Prințesa Charlotte, au purtat haine de această culoare.

Cravata lui William s-a asortat cu haina soției sale, la fel și cea a soțului Zarei, Mike Tindall.

Expertul în modă și stilistul personal Samantha Harman a declarat că alegerea familiei regale de a purta aceeași culoare este o „dovadă de solidaritate și de unitate“.

Tartan asortat

În același context, se pare că familia regală a ripostat din nou atunci când și-au făcut apariția în cadrul primelor angajamente oficiale de după lansarea volumului de memorii al lui Harry.

Săptămâna trecută, atât regele Charles al III-lea, cât și prințul și prințesa de Wales au avut apariții publice. Cu alte cuvinte, ei au încercat să își desfășoare activitatea ca de obicei.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 11

În timpul unei vizite la un spital din Liverpool, Kate a fost văzută purtând o ținută tartan albastră. În altă parte, Charles a fost fotografiat purtând un kilt cu un model similar de tartan în timpul unei vizite la Aboyne and Mid Deeside Community Shed din Aberdeenshire, Scoția.

Semne publice de afecțiune

În cartea sa, Harry a susținut că „generația mai vârstnică” a menținut de-a lungul timpului, „aproape fără excepție, interdicția oricărui contact fizic”. „Fără îmbrățișări, fără sărutări, fără bătăi pe umăr. Doar când și când, poate, o ușoară atingere a obrajilor… și asta la ocazii speciale.”, a continuat prințul.

De asemenea, în seria de pe Netflix, Meghan a sugerat că s-a confruntat cu probleme din cauza faptului că îi place să îmbrățișeze oamenii. Atunci, soția lui Harry a amintit de o cină pe care ea și Harry au găzduit-o în casa lor de la Palatul Kensington, la care a fost prezentată pentru prima dată și Kate Middleton.

Ducesa a spus că a purtat „blugi rupți” și era „desculță” când au sosit William și Kate. „Eu obișnuiesc să îmbrățișez oamenii, dintotdeauna, și nu am realizat că este nepotrivit pentru o mulțime de britanici”, a spus actrița. Și a continuat: „Am început să înțeleg că atitudinea protocolară din public ajunge și în interior, în spatele ușilor închise, și asta a fost surprinzător pentru mine”, a mai spus Meghan Markle.

Un prieten al Prințesei de Wales a infirmat însă afirmația lui Meghan. Acesta a explicat că noua prințesă de Wales adoră îmbrățișările. „Este caldă și prietenoasă și îi întâmpină pe toți cu o îmbrățișare mare și un sărut. Îi vine natural să fie așa”, s-a scris atunci despre Kate.

Iar familia regală pare să fi discreditat și mai mult afirmațiile soților Sussex. La concertul de colinde de Crăciun, membrii firmei au fost văzuți salutându-se afectuos. În imaginile din acea zi, Prințesa de Wales poate fi văzută dându-i socrului său un sărut pe fiecare obraz înainte de a face o reverență.

Charles este apoi văzut salutându-și nepoții – prințul George și prințesa Charlotte -, pe care îi copleșește cu sărutări. În cele din urmă, William schimbă un sărut pe obraz atât cu tatăl, cât și cu soacra sa.

Au arătat că sunt uniți

Atât regele, cât și prințul și prințesa de Wales au efectuat săptămâna trecută – în aceeași zi – primele lor angajamente din acest an.

În timp ce Charles a vizitat un proiect în Aberdeenshire, William și Kate și-au petrecut ziua în Merseyside.

Vizitele lor de joi, 12 ianuarie, au avut loc la doar două zile după publicarea cărții Spare, în care Harry susținea că regele și regina consoartă sunt geloși pe membrii mai tineri ai familiei regale și că nu doresc ca William și Kate să le fure din lumina reflectoarelor.

Momentul ales sugerează că familia regală face front comun în urma declarațiilor bombă ale prințului.

Selfie-uri regale

În timpul vizitei la Liverpool, Kate a fost văzută făcându-și un selfie cu un fan regal care a mers la Spitalul Universitar Regal din Liverpool pentru a-i vedea pe prințesă și pe soțul ei.

Mai mult, în timpul vizitei sale la o grădiniță din Luton, miercuri, Kate a fost văzută pozând pentru selfie-uri cu părinții.

Aceasta ridică întrebări cu privire la o altă afirmație făcută în „Spare”. Harry a scris că membrii Familiei Regale trebuie să păstreze o „distanță” față de public.

Atunci când lucrezi cu mulțimea, mereu menții o distanță discretă între tine și ceilalți”, a scris Harry. „Distanța e bună, distanța înseamnă siguranță, distanța înseamnă supraviețuire. Distanța e un element esențial al statutului de membru al familiei regale, nu mai puțin important decât să stai la balcon și, înconjurat de familie, să faci cu mâna mulțimii adunate în fața Palatului Buckingham”.

Se zvonește că niciunul dintre membrii Familiei Regale nu va comenta public vreuna dintre afirmațiile făcute de Harry și Meghan. Cu toate acestea, se zvonește că vor fi purtate discuții de pace înainte de încoronarea regelui Charles. Evenimentul este programat să aibă loc anul acesta, pe 6 mai.

Harry a insistat că este dornic să se împace cu familia sa, dar a afirmat că depinde de ei să facă următoarea mișcare, spunând că „mingea este în terenul lor”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton