Homepage  / Cinema

5 noutăţi despre noul Han Solo (Alden Ehrenreich)

5 noutăţi despre noul Han Solo (Alden Ehrenreich)

de Redactia Tvmania

Până îl vedem pe noul Han Solo în propriul film, un prequel al seriei „Războiul stelelor”, mai avem de aşteptat: pelicula se lansează la cinema în mai 2018.

13709843_653638841453607_4054911826167670027_n

Slashfilm.com a fost prezent la Londra, la evenimentul Star Wars Celebration, în cadrul căruia a fost prezentat oficial Alden Ehrenreich (26 de ani), actorul care îl va interpreta pe tânărul Han în filmul regizat de Phil Lord şi Chris Miller. Cei doi regizori au povestit cum l-au ales pe Ehrenreich (cunoscut din rolul din „Ave, Cezar!”), au explicat că tânărul Han este un tip „sarcastic şi optimist”, un şmecher care „nu vrea să facă nimic din ceea ce i se spune să facă”.

În plus, în cadrul evenimentului s-au aflat 5 noutăţi despre film şi personaj:

1. În jur de 3.000 de oameni au dat audiţie pentru rol, timp de 6 luni, echipa căutând potenţiali Han Solo în diverse şcoli de actorie din SUA şi Marea Britanie.

2. Alden Ehrenreich a fost primul actor care a adat probă pentru rol, iar Lord şi Miller şi-au cerut scuze preşedintei Lucasfilm, Kathleen Kennedy, pentru banii cheltuiţi ulterior degeaba în procesul de audiţie; cei doi îl numesc pe Aden „cel mai bine păstrat secret de la Hollywood”.

3. Toţi candidaţii a dat probă filmând alături de Chewbacca, în nava Millenium Falcon, şi toţi au fost impresionaţi de decoruri.

4. Filmările noii pelicule vor avea loc la Studiourile Pinewood (Marea Britanie), din ianuarie sau februarie încolo.

5. Când Ehrenreich a primit OK-ul pentru rol, mama lui i-a trimit o poză cu figurina Han Solo cu care se juca în copilărie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton