Homepage  / Știri

5 premiere pe care trebuie să le vezi în această săptămână

5 premiere pe care trebuie să le vezi în această săptămână

de Redactia Tvmania

Un experiment ciudat de inteligenţă artificială, o misiune de salvare a mămicilor răpite pe Marte şi mai mulţi infractori individuali care jefuiesc în acelaşi o bancă, dar şi un "matinal cu scandal" şi o "nevastă de împrumut" sunt poveştile fabuloase care te cheamă în cinematografe în această săptămână.

Iată cinci noi premiere pe care le poţi vedea începând din acest weekend în cinematografele româneşti.

1. Mămici pentru Marte/ Mars Needs Moms

    
Ultimul film-fenomen de la Disney a ajuns deja la dimensiuni „extraterestre” în box-office-ul american, cu 7 milioane de dolari în ultimul weekend.

Mama lui Milo este răpită de extretereştri pentru copiii marţieni. Aşa că se decide să îşi recupereze mama şi, cu ajutorul lui Gribble, un pasionat de gadget-uri, rămas prizonier pe Marte de prin ’80, este gata de aventura vieţii lui.

O animaţie fantastică 3 D în regia lui Simon Wells, cu care omenirea îi va surprinde de această dată pe marţieni.

2. La bani, la cap, la oase

În regia lui Cristian Comeagă, filmul este o nouă comedie autohtonă, după „Bună, Ce faci?”, ce vine să distreze publicul cu umorul nostru românesc.

Filmul este o comedie poliţistă în care doi recuperatori, unul român şi celălalt basarabean, sunt implicaţi fără voie în jefuirea unei maşini bancare.

Fără a şti una de cealaltă, mai multe persoane plănuiesc concomitent acest jaf.
În film joacă Alexandru Mărgineanu, Graţiela Teohari şi Ovidiu Niculescu, printre alţi actori talentaţi.

3. Dincolo de limite/ Limitless

Neil Burger propune o poveste captivantă despre ceea ce lumea este tot mai fascinată, şi anume, inteligenţa indusă artificial.

Eddie Mora (Bradley Cooper) este un scriitor ratat, fără viitor şi părăsit de iubită, al cărui destin se schimbă periculos de rapid. După ce un prieten îi oferă un drog sintetic, NZT, Eddie devine dintr-o dată foarte inteligent, substanţa ajutându-l să îşi folosească 100% din creier.

Eddie ajunge repede expert al speculaţiilor financiare şi îi atrage astfel atenţia lui Carl Van Loon (Robert De Niro), unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri care nu face decât să profite de abilităţile sale ieşite din comun.
Îi revedem cu plăcere pe Bradley Cooper, Abbie Cornish şi Robert De Niro în prestaţii de milioane.

4. Matinal cu scandal/ Morning Glory

    
După „Notting Hill” şi „Venus”, regizorul comediilor Roger Mitchell vine cu o nouă comedie romantică, dar şi cu o distribuţie extraordinară formată din Rachel McAdams, Harrison Ford şi Diane Keaton, alături de Patrick Wilson şi Jeff Goldblum.

Povestea se petrece în lumea emisiunilor matinale de televizune. Concediată de la programul de ştiri locale, Becky Fuller (McAdams) ajunge să lucreze pentru emisiunea “Daybreak”, un show matinal local aflat pe ultimul loc ca audienţă, motiv pentru care se vede nevoită să revigoreze emisiunea cumva.

5. Nevastă de împrumut/ Just Go with It

Inspirată după piesa franceză de teatru „Cactus Flower” de Barillet şi Gredy, „Just Go with It” îi aduce în roluri pe comedianţii Jennifer Aniston şi Adam Sandler care se joacă de-a căsătoriţii.

Un chirurg plastician, care se îndrăgosteşte de o profesoară, o roagă pe asistenta sa să joace rolul nevestei de care ar fi intenţionat să divorţeze. Din cauza acestei minciuni, trebuie să intre în joc şi copiii asistentei. Cum-necum, aceştia ajung în Hawaii, vacanţă care le va schimba viaţa.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton