Homepage  / HBO

5 seriale de la HBO Max pe care merită să le vedeți

5 seriale de la HBO Max pe care merită să le vedeți

de Andreea Hentea,

Cum așteptatul HBO Max a sosit cu o ofertă foarte diversificată, am navigat printre titlurile de pe platformă pentru a găsi câteva seriale potrivite pentru a ne petrece timpul în compania lor. 

[toc]

„Hacks”

Cu: Jean Smart, Hannah Einbinder, Carl Clemons-Hopkins, Christopher McDonald, Rose Abdoo, Hannah Einbinder, Madeline Zima. 

Recompensat anul trecut cu trei premii Emmy și anul acesta cu două Globuri de Aur (pentru cel mai bun serial la categoria comedie / muzical și cea mai bună actriță – Jean Smart), „Hacks” ne spune povestea legendarei actrițe de comedie Deborah Vance (Jean Smart).

Pentru a-și salva cariera în declin, ea este nevoită să facă echipă cu tânăra Ava (Hannah Einbinder), o scenaristă de televiziune proscrisă din cauza unei glume usturătoare pe care a postat-o pe Twitter.

Ar putea fi începutul unei frumoase prietenii, dacă cele două nu se ucid mai întâi. O excelentă comedie neagră, filmată în ritm captivant, care trimite săgeți inteligente la adresa showbiz-ului și care beneficiază de o super-distribuție.

„Obsesia Evei”

Cu: Sandra Oh, Jodie Comer, Fiona Shaw, Kim Bodnia, Camille Cottin, Edward Bluemel, Manpreet Bachu.

Modul în care se țin reciproc în șah Eve Polastri (Sandra Oh) și Villanelle (Jodie Comer) s-a clasicizat deja, așa că sezonul patru, revenit recent în atenție, merită din plin urmărit.

După târgul cinic încheiat de cele două pe pod, situația se schimbă dramatic, iar cele două se găsesc în poziții total opuse față de rolul lor inițial. Villanelle încearcă să demonstreze că nu e un monstru, iar Eve e tot mai încercată de dorința de-a se răzbuna, indiferent de costuri. Între timp, Carolyn (Fiona Shaw) și Constantin (Kim Bodnia) au noi provocări de înfruntat. 

„Euforia”

Cu: Zendaya, Hunter Schafer, Alexa Demie, Sydney Sweeney, Angus Cloud, Algee Smith, Maude Apatow, Austin Abrams. 

Cum Zendaya este mai asaltată de fani ca oricând, după rolurile din „Dune” și „Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă”, merită să o (re)vedem în rolul rebelei Rue Bennett din sezonul doi (recent lansat) al celebrului serial „Euforia”.

Acesta a contribuit substanțial la ascensiunea tinerei actrițe, aducându-i People’s Choice Award în 2019, premiul Emmy în 2020 și multe alte nominalizări și distincții.

Cele opt episoade continuă odiseea tinerilor Rue, Jules, Maddy, Cassie, Fezco, Chris, Lexi și Ethan, care trebuie să-și apere dragostea și prietenia într-o lume a drogurilor, sexului, traumelor și complicațiilor create de rețelele de socializare. 

„Cartea pierdută a vrăjitoarelor”

Cu: Teresa Palmer, Matthew Goode, Alex Kingston, Valerie Pettiford, Tanya Moodie, Aisling Loftus, Edward Bluemel, Lindsay Duncan

Puțină magie nu strică, deci sezonul trei din „Cartea pierdută a vrăjitoarelor” e binevenit pentru fanii care se întrebau în ce fel vor reveni în zilele noastre Diana Bishop (Teresa Palmer) și Matthew Clairmont (Matthew Goode), după periculoasa lor incursiune în Londra elisabetană.

Numai că, o dată întorși la Oxford, ei plonjează în mijlocul altui conflict pe viață și pe moarte. În timp ce Agatha (Tanya Moodie) îl provoacă pe maleficul Knox (Owen Teale) în fața Congregației, Diana află o veste care va schimba destinele tuturor. 

„Industry” (2020)

Cu: Nabhaan Rizwan, Marisa Abela, Harry Lawtey, Myha’la Herrold, David Jonsson, Sagar Radia

https://www.youtube.com/watch?v=PbM84z4XYgc

Un grup de tineri încearcă să-și croiască drum prin complicata lume financiară de după criza din 2008. După ce au absolvit facultatea, ei concurează pentru câteva posturi permanente la o firmă prestigioasă, care le-ar putea deschide ușile unei cariere profitabile în lumea finanțelor internaționale.

Una dintre poveștile care glosează pe tema „Totul este o marfă, inclusiv oamenii”, serialul a fost caracterizat ca o combinație între „Anatomia lui Grey” în perioada sa de început și jocurile periculoase pentru putere din „Succesiunea”. În distribuție se remarcă  Marisa Abela („Cobra”), Harry Lawtey („The Letter for the King”) și Nabhaan Rizwan („Station Eleven”, „The Last Letter From Your Lover”).

Alte recomandări de seriale HBO Max

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton