Homepage  / Seriale / Telenovele

5 telenovele mexicane așteptate în 2021

5 telenovele mexicane așteptate în 2021

de Redactia Tvmania

Renumitele companii Telemundo și Televisa pregătesc, pentru 2021, noi proiecte cu actori renumiți. Din toată puzderia de titluri, am ales cinci pe care ne-am dori să vedem și pe micile noastre ecrane.

 

 

„Cafea cu parfum de femeie”

În prezent se filmează în Columbia adaptarea celebrei producții „Cafea cu parfum de femeie”. Remake-ul produs de Telemundo va avea același nume, iar în rolul principal îl vom revedea pe William Levy, care a revenit la telenovele după 7 ani de pauză. Partenerele sale în noua producție vor fi Carmen Villalobos („Și fără sâni există paradis”) și Laura Londoño, nu foarte cunoscută la nivel internațional. Povestea urmărește idila dintre Teresa Suarez, zisă Gaviota (Laura Lodoño), o tânără isteață, culegătoare de cafea, și Sebastián Vallejo (William Levy), fiul timid al proprietarului unei plantații de cafea. Totul le stă în cale, dar, în final, după nenumărate răsturnări de situație (ea se transformă în femeie de afaceri), cei doi rămân împreună, la plantația de cafea unde a început totul. 

„Quererlo todo”

Producția Televisa îi aduce din nou în rolurile principale pe Michelle Renaud și Danilo Carrera, pe care în prezent îi putem revedea la Pro Gold în telenovela „Hijas de la luna”. Telenovela este o melodramă, care se desfășoară într-un oraș pitoresc numit „El Rosario”. După moartea stâlpului familiei, Patricio Montes, toți membrii familiei vor lupta pentru moștenire și putere asupra moșiei „La Noria”. Din distribuție fac parte actori renumiți precum: Scarlet Gruber, Victor Garcia, Manuel Ojeda, Olivia Bucio, Sara Corrales. Producția depășește 100 de episoade.  remiera a avut loc în Mexic pe 9 noiembrie, iar în ianuarie va debuta și în Statele Unite. Sperăm că o vom vedea anul viitor și la noi.

„La suerte de Loli”

O comedie romantică pregătită de Telemundo o readuce pe Silvia Navarro, care va juca rolul principal, după 3 ani de pauză. Alături de ea va fi și Jacqueline Bracamontes, care a fost absentă din astfel de producții timp de 11 ani. În distribuție mai sunt și Osvaldo Benavides, Gaby Espino și Christian Chávez. Producția redă povestea lui Loli Aguilar (Silvia Navarro) o femeie independentă, de succes care a preferat să se bucure de viață fără compromisuri, iubirea fiind tot timpul în plan secund. Cu toate acestea, viața ei ia o întorsătură neașteptată când Mariana (Bracamontes), cea mai bună prietenă a sa, moare și îi lasă totul lui Loli, inclusiv pe cei doi copii ai săi.

¿Te acuerdas de mí?

O poveste turcească de succes adaptată realității și obiceiurilor din Mexic. Gabriel Soto și un nou nume în lumea telenovelelor, Fatima Molina, vor fi protagoniștii remake-ului serialului turcesc „Regina nopții”, care va fi difuzat în Mexic la începutul anului viitor. Din distribuție fac parte și Guillermo García Cantú („Legea iubiri”), Juan Carlos Barreto („Tată de-a gata”), Marisol del Olmo („Dragoste de gardă”)

¿Qué le pasa a mi familia?

O altă producție pregătită de Televisa îi aduce împreună pe Eva Cedeño și Mane de la Parra. Acesta va fi al doilea rol principal al Evei, după telenovela „O nouă viață” în care a jucat alături de Jose Ron. Eva va interpreta rolul Reginei Rueda. O femeie puternică cu obiective clare, asistentă executivă al președintelui unei firme importante de haine și încălțăminte. Din cauza unei dezamăgiri sentimentale, Regina nu crede în dragoste, dar destinul îi va oferi șansa de a trăi o frumoasă poveste de dragoste alături de Patricio Iturbite(Mane de la Parra). Vor mai juca și Cesar Evora, Diana Bracho sau Julian Gil.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton