Homepage  / Vedete româneşti

5 vedete care seamănă leit cu părinții lor. Elena Gheorghe și mama ei parcă sunt surori

5 vedete care seamănă leit cu părinții lor. Elena Gheorghe și mama ei parcă sunt surori

de Roxana Mirea,

5 vedete care seamănă leit cu părinții lor. Trăim într-o lume în care dacă nu suntem mulțumiți de cum arătăm, medicul estetician ne poate veni în ajutor. Totuși, există persoane care au moștenit toată frumusețea de care au nevoie de la părinții lor. Desigur, vedetele noastre nu reprezintă o excepție. Printre vedetele care au moștenit trăsăturile părinților lor se numără Alina Eremia, Christina Ich, Adela Popescu, Elena Gheorghe și Matteo.

Vedete care seamănă cu părinții lor – Alina Eremia

Alin Eremia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi nu doar pentru talentul ei incontestabil, dar și pentru naturalețea de care dă dovadă. În cazul în care vă întrebați de unde a moștenit vedeta frumusețea, aflați că de la mama ei, care are 53 de ani. În plus, chiar și Alina Eremia recunoaște că o moștenește pe mama ei, motiv pentru care nu are probleme cu tenul.

Legat de ten, am foarte mare grijă să îl păstrez cât mai curat, să mă demachiez corespunzător, să îl hidratez cu cremele potrivite tenului meu – ten normal. Nu am probleme nici de îngrășare, nici de uscare, o moștenesc pe mama din punctul acesta de vedere, care are un ten impecabil și la vârstă de aproape 50 de ani. Am grijă ce produse de make-up aleg”, spunea Alina Eremia în urmă cu câțiva ani.

Alina Eremia și mama ei

Vedete care seamănă cu părinții lor – Cristina Ich

Cristina Ich este unul dintre cei mai puternici influenceri, dar și una dintre cele mai frumoase femei din România. Nimeni nu poate contesta atuurile ei fizice. Nu are doar un chip superb, dar și un corp bine sculptat. Aceasta i-a luat prin surprindere pe fanii ei în momentul în care a publicat o imagine cu mama ei.

Cert este că, după ce Cristina Ich a publicat fotografia respectivă cu mama ei, urmăritorii său au înțeles de unde a moștenit influencerița frumusețea. Nu doar că mama ei este foarte tânără, dar este și extrem de frumoasă. Cele două pot fi considerate chiar surori.

Cristina Ich și mama ei

Vedete care seamănă cu părinții lor – Adela Popescu

Pe Adela Popescu o știe o țară întreagă. În plus, urmăritorii ei apreciază naturalețea de care dă mereu dovadă, însă puțini sunt cei care știu că vedeta a moștenit frumusețea izbitoare de la mama ei. Adela Popescu și mama ei sunt foarte apropiate. Cu ocazia zilei de naștere a mamei ei, Adela Popescu i-a transmis celei care i-a dat viață un mesaj emoționant.

M-ai crescut cu dragoste, respect, atenție și imensă răbdare. Copiii mei sunt învăluiți de iubirea ta și tot ce îmi doresc este să pot fi… ca tine. Îți multumesc pentru tot. La mulți ani, mama mea minunată! Te iubim!”, a fost mesajul transmis de Adela Popescu.

Adela Popescu și mama ei

Vedete care seamănă cu părinții lor – Elena Gheorghe

Frumusețea și talentul se moștenesc din familie, iar Elena Ghorghe și mama ei sunt dovada vie a acestui lucru. Artista nu a moștenit de la mama ei decât trăsăturile frumoase, dar și talentul muzical. Marioara Man Gheroghe este cântăreață de muzică populară. În plus, cine le vede pe cele două împreună, ar putea jura că sunt surori.

„La multi ani, frumoasa mea mama! Nu-mi vine sa cred ca ai facut 60 de ani! Sper sa arat si eu asa la varsta ta!”, a scris Elena Gheroghe pe Facebook cu ocazia zilei de naștere a mamei ei.

Elena Gheorghe și mama ei

Vedete care seamănă cu părinții lor – Matteo

Câtă asemănare între mamă și fiu, nu-i așa? Matteo este foarte apropiat de mama lui, cu care seamănă foarte mult. În plus, artistul o admiră foarte mult pe cea care i-a dat viață, având în vedere că l-a crescut singură și a încercat să țină locul și tatălui său. Acesta a fost împușcat în Revoluție, pe când Matteo avea doar 6 ani.

Mama e tot, ca pentru orice copil. E părintele care s-a implicat. Treaba asta cu două joburi de la ea am luat-o. După Revoluție am rămas singur. Tata a fost împușcat în Revoluție, aveam 6 ani. În seara dintre 23 și 24 eram la bunica și am primit acasă un telefon în care ni s-a spus să îl recunoaștem la morgă. Am avut o copilărie minunată și foarte frumoasă. Mi-a lipsit prezența lui, dar a reușit mama să fie și mamă și tată, și bărbat și femeie. Cu siguranță că mama a renunțat la multe lucruri pentru a mă putea crește pe mine. În primul rând a renunțat la refacerea vieții. S-a dedicat intru totul familiei și să facă un om din mine„, a povestit Matteo la WOWbiz.

Matteo și mama lui
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton