Homepage  / Știri

5 vedete se „bat” pentru trofeul celui de-al șaselea sezon „Te cunosc de …”

5 vedete se "bat" pentru trofeul celui de-al șaselea sezon "Te cunosc de ...”

de Redactia Tvmania

Jorge, Lora, Pepe, Maria Buză și Rona Hartner se vor “bate” în Marea Finală “Te cunosc de undeva!”, de sâmbăta viitoare, pentru trofeul celui de-al șaselea sezon.

copyright Gabriela_Arsenie-Antena1_151014_TCDU6 Ed 14_0285

Și, pentru prima oară în istoria show-ului, în acest sezon vor fi cinci finaliști, în loc de patru. Jurații Ozana Barabancea, Andreea Balan, Andrei Aradits si Aurelian Temisan au decis să participe în finală atât Maria, cât și Rona, întrucât ocupantele locurilor patru și cinci au avut același punctaj.

Semifinala “Te cunosc de undeva!” a fost câștigată de CRBL, care s-a transformat în Keith Flint, solistul vocal al trupei “Prodigy”.

copyright Gabriela_Arsenie-Antena1_151014_TCDU6 Ed 14_0314

După 14 săptămâni de show total, primii cinci concurenți din clasamentul general vor lupta sâmbătă pentru marele premiu al sezonului. În Marea Finală, Jorge se va transforma în Matilda Pascal Cojocărița, Lora în Romica Puceanu, Pepe va fi Gică Petrescu, Maria BuzăIoana Radu, iar Rona HartnerLoredana. Fiecare dintre ei va cânta în duet cu un invitat surpriză.

De asemenea, nefinaliștii vor cânta în duet cu membrii juriului și le vor acorda note, alături de aceștia, colegilor finaliști. Așadar, Florin Ristei va cânta cu Andreea Bălan, CRBL cu Ozana Barabancea, iar Anda Adam cu Aurelian Temișan.

Ce s-a întâmplat în semifinală

Sâmbătă seara, la Antena 1, rivalitatea dintre CRBL și Florin Ristei a ajuns la cote nebănuite. CRBL s-a transformat într-un personaj fioros, plin de energie, Keith Flint, solistul vocal al trupei Prodigy, și a dezlănțuit iadul în platou, la “Te cunosc de undeva!”. Plin de nervi, el a distrus un televizor funcțional și un panou tapetat cu pozele lui Ristei. La rândul lui, Florin Ristei, care a urmărit din culise tot ce s-a întâmplat pe scenă, a reacționat la “ieșirile” lui CRBL. După ce și-a susținut programul artistic, transformat în J Lo și înconjurat de băieți frumoși și musculoși, Florin Ristei l-a pus la punct pe rivalul său. În finalul serii, cei doi și-au dat mâna și au mărturisit că, de fapt, în viața de toate zilele, sunt buni prieteni.

Tot în semifinala de sâmbătă, Jorge s-a transformat în Brian Hyland și a cântat “Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polka Dot Bikini”, cunoscut drept “cântecul bikinilor”, iar Maria Buză a încercat să-l copieze cât mai bine pe Steven Tyler, solistul vocal al trupei Aerosmith. Anda Adam a fost Peter Freuidenthaler, solistul trupei Fool’s Garden, și a cântat hitul “Lemon Tree”, Lora a apărut pe scena de la „Te cunosc de undeva!” îmbrăcată într-un prosop alb, precum personajul său, Whigfield, în videoclipul piesei “Saturday Night”, iar Pepe a urcat pe scena show-ului “Te cunosc de undeva!”, îngrășat cu 15 kg de către echipa de la machiaj și costume, și a cântat canțoneta napoletană „O, sole mio”, transformat în… Luciano Pavarotti. De asemenea, Rona Hartner a adus-o în premieră pe scena transforming show-ului pe Sophia Loren, cu celebrul hit “Tu vuo fa L’Americano”.

Sâmbăta viitoare, la Antena 1, se va alege câștigătorul sezonului care a reunit cei mai buni concurenți din istoria show-ului.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton