Homepage  / Știri

50 Cent, invitat să „năşească” un rinocer

50 Cent, invitat să „năşească” un rinocer

de Redactia Tvmania

Rapper-ul american a fost rugat de către membrii unei organizaţii pentru drepturile animalelor să devină „naşul” unui exemplar din rara specie a rinocerilor negri, care a fost împuşcat de nouă ori de braconieri, relatează FemaleFirst.co.uk.

Fundaţia sud-africană „eBlockwatch” îl îndeamnă pe 50 Cent să îl adopte pe Phila, deoarece crede că artistul, Curtis Jackson pe numele adevărat, poate să rezoneze cu calvarul animalului – şi el a fost împuşcat de nouă ori pe străzile New York-ului, pe vremea când cariera sa încă nu „decolase”.

„Vrem să devină naşul rinocerului nostru ca să le atragă atenţia oamenilor despre braconajul de rinoceri”, a explicat Andre Snyman de la organizaţia amintită mai sus. Exemplarele din specia lui Phila sunt ucise în Africa de Sud pentru coarnele lor, care sunt apoi vândute în Orientul Îndepărtat.

Deocamdată, 50 Cent nu a răspuns apelului celor de la „eBlockwatch”, însă Snyman a glumit că dacă rapper-ul îl adoptă pe Phila, care e, bineînţeles, mult mai mare decât el, îl poate boteza „One Pound” (o livră, sau o liră sterlină, după caz, n.r.).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton