Homepage  / Filme la TV azi

Recomandările TV Mania pentru vineri, 19 februarie

Recomandările TV Mania pentru vineri, 19 februarie

de Redactia Tvmania

.

Afaceri neterminate

– film artistic –

Pro Tv – 20.30

(Until Death)
Acţiune, SUA, 2007
Regia: Simon Fellows
Cu: Jean-Claude Van Damme, Julia Adams, Michele Adams

Afaceri neterminate

Jean-Claude Van Damme interpretează rolul lui Anthony Stowe, un locotenent care lucrează la secţia de narcotice, dependent el însuşi de heroină şi a cărui atitudine i-a atras ura colegilor de department, dar şi a soţiei sale, care e pe punctul de a-l părăsi. Gabriel Callaghan (Stephen Rea), fostul său partener, care se pregăteşte să devină noul lider al reţelei de crimă organizată, trimite o echipă de asasini pentru a-l înlătura pe Anthony.  Împuşcat în cap, acesta cade într-o comă profundă, din care nu se trezeşte decît cîteva luni mai tîrziu. Însă în momentul în care locotenentul Stowe îşi revine, devine o cu totul altă persoană. Căci singurul gînd care îl obsedează pe Anthony este acela de a încheia afacerile neterminate cu fostul său partener, de a deveni o persoană mai onestă şi un soţ mai bun. 

Dreamgirls

– film artistic –

Acasă – 20.30

Dramă, SUA, 2006
Regia: Bill Condon
Cu: Jamie Foxx, Beyonce Knowles, Eddie Murphy, Danny Glover, Anika Noni Rose, Jennifer Hudson

Dreamgirls

Regizorul şi scenaristul Bill Condon („Kinsey”) reuşeşte o adaptare de succes a muzicalului omonim de pe Broadway din 1981, pelicula fiind răsplătită cu două Oscaruri (sunet şi actriţă în rol secundar – Jennifer Hudson), trei Globuri de Aur şi câte un premiu la Grammy, BAFTA şi Teen Choice Awards. În 1960, Detroit, Curtis Taylor Jr. (Jamie Foxx), un fost vânzător de maşini, visează la o carieră în lumea muzicală. În curând, el descoperă trioul The Dreamettes, format din adolescentele Effie (Hudson), Deena (Beyoncé Knowles) şi Lorrell (Anika Noni Rose), şi devine managerul lor. În curând, ele devin cunoscute pe scenă în spatele cunoscutului artist R&B James „Thunder” Early (Eddie Murphy). Însă, atunci când cariera acestuia ia sfârşit, Curtis schimbă numele fetelor în The Dreams şi le lansează ca formaţie ce va avea, în scurt timp parte de succes fulminant. Faima pare să fie tot ce şi-au imaginat vreodată, dar visul lui Effie, iniţial lidera grupului, se destramă atunci când este înlocuită, la sugestia lui C.C. (Keith Robinson), fratele lui Curtis, de Deena. Jennifer Hudson a devenit cunoscută publicului american drept unul dintre cei 12 finalişti în a treia ediţia a concursului American Idol. Rolul din acest film reprezintă debutul său în cinematografie şi, recent a mai apărut pe marile ecrane în „Sex and the City”. În alt rol, Danny Glover
.

Gardă de corp

– film artistic –

Antena 1 – 20.30

(Second in Command)
Acţiune, SUA, 2006
Regia: Simon Fellows
Cu: Jean-Claude Van Damme, Julie Cox, Alan McKenna, Monica Barladeanu

Jean-Claude Van Damme

Este un fost ofiţer de marină cu experienţă în şupta pentru protecţia intereselor Statelor Unite oriunde în lume. Dar în ziua când ajunge la noul loc de muncă în Republica Moldova, comandantul Sam Keenan se vede în mijlocul unei scene sângeroase şi haotice: rebeli bine înarmaţi au jefuit capitala statului, au ucis amabasadorul Statelor Unite şi ameninţă să-l răstoarne pe noul preşedinte şi să distrugă recent stabilita democraţie. Keenan securizează rapid ambasada americană şi îl adăposteşte pe preşedinte. Dar, pentru că ajutorul forţelor armate americane întârzie, iar rebelii violenţi urmează să atace, Keenan trebuie să găsească o cale să distrugă rebeliunea, înainte ca sediul amabasadei să dispară în flăcări.

Poliţistul din Beverly Hills 3

– film artistic –

Prima Tv – 20.30

(Beverly Hills Cop 3)
Comedie, SUA, 1994
Regia: John Landis
Cu: Eddie Murphy, Jon Tenney

Eddie Murphy

După isteria provocată de The Naked Gun: From the Files of Police Squad! (1988) şi Naked Gun: The Smell of Fear (1991), poliţistul Frank Drebin a crezut că poate sta liniştit la pensie, dar iată că a fost convins să mai îndeplinească o misiune: să intre o vreme la închisoare pentru a afla cu ce gânduri ucigaşe a evadat temutul terorist Rocco. În stilul deja cunoscut, care, fără îndoială, a înscris seria Naked Gun în analele comediei, Frank va încerca să scape de o catastrofă – ceremonia decernarii premiilor Oscar după formula proprie: o catastrofă se previne provocând o catastrofă de altă natură.

D-Tox

– film artistic –

Antena 1 – 22.30

Sylvester Stallone

Thriller, SUA, 2002

Regia: Jim Gillespie
Cu: Sylvester Stallone, Charles S. Dutton, Polly Walker, Kris Kristofferson, Christopher Fulford, Jeffrey Wright

Agentul FBI Jake Malloy (Sylvester Stallone) nu a putut prinde un criminal, iar acesta din urmă i-a ucis iubita şi pe cel mai bun prieten al său. Acum, Jake este internat într-un centru medical condus de medicii Hank (Tom Berenger) şi Doc (Kris Kristofferson). Problema este că la clinică are loc decesul mai multor pacienţi, iar Malloy crede că nu este vorba despre simple coincidenţe.
.

Testul final

– film artistic –

Prima Tv – 22.30

Chuck Norris

(Walker, Texas Ranger: Trial by Fire)
Acţiune, SUA, 2005

Regia: Aaron Norris
Cu: Chuck Norris, Sheree J. Wilson

Chuck Norris, cunoscut mai mult pentru rolul omului legii din serialul „Walker, poliţist texan” difuzat între 1993 şi 2001. Actorul îşi reia rolul în această peliculă pentru care este şi producător. Walker, Alex (Sheree J. Wilson) şi Gage (Judson Mills) trebuie să protejeze un adolescent de 13 ani al cărui tată a fost ucis de un grup de criminali. Regia e semnată de Aaron Norris, fratele lui Chuck Norris.
.

Rechinii ucigaşi

– film artistic –

Pro Tv – 22.45

Saffron Burrows

(Deep Blue Sea)
Thriller, SUA, 1999

Regie: Renny Harlin
Cu: Thomas Jane, Saffron Burrows, Samuel L. Jackson, Jacqueline McKenzie

Dr. Susan McAlester (Saffron Burrows) e pe cale să facă o descoperire revoluţionară şi să găsească soluţia pentru regenerarea celulelor encefalice şi un tratament pentru vindecarea bolii Alzheimer. Dar pentru a-şi atinge scopul, Susan face experimente pe rechini, modificându-le succesiv structura ADN-ului, făcându-i mai inteligenţi, mai rapizi, mai periculoşi şi transformându-i din animale de pradă în monştri însetaţi de sânge şi mai ales de răzbunare….

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton