Homepage  / Seriale / Televiziune

6 seriale care încep în ianuarie 2022 la TV

6 seriale care încep în ianuarie 2022 la TV

de Ruxandra Dinca,

Primele zile din ianuarie 2022 aduc mai multe seriale noi pe micile noastre ecrane, nu doar la Kanal D, dar și la Pro 2 și Happy Channel.

[toc]

Dragostea învinge

Luni, 3 ianuarie, 14.30, Happy Channel

Regretata Edith Gonzalez se întoarce pe micile noastre ecrane, într-o telenovelă de mare succes la vremea ei, în care joacă alături de Fernando Colunga.

După moartea mamei sale, Esperanza (Edith Gonzalez) ajunge în grija lui Don Antonio, un bărbat bogat, iubitul mamei sale din tinerețe. În noua ei casă, Esperanza îl cunoaște și se simte atrasă de fiul lui Don Antonio, Luis Gustavo (Fernando Colunga), ceea ce o enervează la culme pe mama tânărului.

Aceasta, decisă să rezolve problema, îl trimite pe Luis Gustavo la studii în străinătate, iar pe Esperanza la o școală de maici. Peste ani, însă, tinerii se revăd și nu mai pot ascunde ce simt unul pentru celălalt. Telenovela, „Nunca te olvidaré” (1999), a primit șase nominalizări la TVyNovelas Awards în anul 2000. 

Dragoste și pedeapsă 

Luni, 3 ian, 19.00, Pro Gold

Serialul turcesc „Dragoste și pedeapsă” , în original „Aşk ve Ceza”, a fost lansat în 2010 în Turcia și are în rolurile principale doi dintre cei mai cunoscuți actori ai Turciei, Murat Yıldırım („Asi – Împotriva destinului”) și Nurgül Yeşilçay („Furtună pe Bosfor”). Yasemin află cu o săptămână înainte de nuntă că iubitul ei o înșală. Supărată și dezamagită, tânăra pleacă la Bodrum și are o aventură de-o noapte cu Savaș. Întâlnirea le schimbă amândurora viețile, iar cei doi ajung să se îndrăgostească. 

Fiica ambasadorului

Luni, 3 ianuarie, 20.00, Kanal D

O poveste de dragoste ca-n filme se înfiripă în Bodrum, între un tânăr sărac, care lucrează pe o plantație de măslini, și fiica unui ambasador, care vine în zonă în vacanță. În ciuda tuturor diferențelor dintre ei, Sancar (Engin Akyürek) și Nare (Neslihan Atagül) luptă cu toată lumea și reușeșc să se căsătorească. Însă în noaptea nunții, relația dintre cei doi se termină brusc, iar Nare fuge și dispare fără urmă. Peste ani, când Sancaer a devenit bogat, dar tot nefericit este, Nare reintră în viața lui pe neașteptate. 

Serialul a avut la turci două sezoane, dar în ciuda succesului inițial, a avut parte de tot de drame în culise. Pe Engin Akyürek îl știm din „Dragoste de contrabandă”, iar Neslihan Atagül a fost protagonista hitului „Dragoste infinită”.

Pe firul iubirii

Joi, 6 ianuarie, 18.00, Pro 2

Această telenovelă mexicană lansată din 2021 se numește în original „Disenando tu amor” și urmărește  întâmplările dramatice prin care trece Valentina (Gala Montes), o tânără cu inimă mare, care visează să devină într-o zi un designer de succes.

În casa unchiului ei, Valentina îl cunoaște și se îndrăgostește de Claudio (Juan Diego Covarrubias), un avocat pe care îl vrea însă și sora ei, Nora, o tipă cum nu se poate mai diferită decât ea. 

Dragostea plutește în aer 

Joi, 6 ianuarie, 20.00, Happy Channel

„Dragostea plutește în aer”, cel mai de succes serial de comedie romantică din Turcia, din ultimii ani, vine în premieră la Happy Channel. În original „Sen Cal Kapimi”, e comparabil cu hitul „Vis de iubire”, difuzat la noi tot de Happy Channel, cu Can Yaman și Demet Özdemir.

În „Dragostea plutește în aer”, cei doi protagoniști, Serkan Bolat (Kerem Bürsin) și Eda Yildiz (Hande Erçel), se au ca șoarecele și pisica: ea este o fire boemă, pasionată de flori, el un afacerist obsedat de muncă. Însă ajung să se prefacă logodnici, ceea ce îi forțează să se privească cu alți ochi. 

Actorii din rolurile principale s-au îndrăgostit la filmări și formează un cuplu. 

1001 de nopți (Binbir Gece)

Sâmbătă, 8 ianuarie, 20.00, Happy Channel

Pasiunea pentru serialele turcești a început la noi în țară cu acest serial, în 2008. În original „Binbir Gece”, producția a avut trei sezoane și s-a bucurat de un succes uriaș nu doar în Turcia, dar în toată lumea. Frumoasa, dar nefericita Şehrazat (Bergüzar Korel) își crește singură copilul, după moartea neașteptată a soțului ei.

Când băiețelul i se îmbolnăvește, femeia este disperată și ajunge să-i ceară bani noul ei șef, Onur (Halit Ergenc), dar acesta pretinde să se culce cu el. La filmările pentru „1001 de nopți” a început dragostea dintre Bergüzar Korel și Halit Ergenc, doi dintre cei mai mari actori turci și acum părinții a trei copii.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton