Homepage  / Seriale / Seriale americane

Sunt în trend: 6 viitoare seriale în… serie limitată

Sunt în trend: 6 viitoare seriale în... serie limitată

de Redactia Tvmania

„24: Live Another Day”, „Hostages”, „Fargo”, „Wayward Pines”, „The Stops Along The Way”şi „Criminal Justice” propun o poveste cu un număr fix de episoade, care nu va continua cu alte sezoane.

Sezoanele de toamnă 2013, primăvară şi toamnă 2014 pe micul ecran american vor fi pline de seriale cu un număr limitat de episoade, un fel de mini-serii, care nu vor continua după primul sezon: „24: Live Another Day”, „Hostages”, „Fargo”, „Wayward Pines”, „The Stops Along The Way”şi „Criminal Justice”.

Aflaţi mai multe despre actorii cunoscuţi care vor juca în ele şi despre povestea fiecăruia în cele ce urmează.

„HOSTAGES”. 15 episoade va avea acest serial în serie limitată de pe CBS, care începe în toamna aceasta. În poveste, un medic (Toni Collette) care îl operează pe preşedintele SUA află că familia ei şi alţi copii ai unor politicieni importanţi au fost răpiţi de un agent FBI care doreşte ca doctorul să-şi omoare pacienţii pentru a-şi salva copilul.

„24: LIVE ANOTHER DAY”. Postul FOX va readuce la TV povestea agentului Jack Bauer (Kiefer Sutherland) în mai 2014. Doar 12 episoade va avea noul serial, în care acţiunea va fi cronologică, prezentând o zi din viaţa protagonistului (dar sărind peste câteva ore), la fel cum serialul „24” comprima în fiecare sezon 24 de ore cu Bauer.

„WAYWARD PINES”. Regizorul M. Night Shyamalan (care a dat recent chix la box-office cu pelicula „1.000 post Terra”) va sta în spatele serialului programat la FOX în toamna anului viitor. În producţia bazată pe romanul lui Blake Crouch, Matt Dillon şi Melissa Leo sunt agentul secret Ethan Burke, respectiv Pam – o infirmieră. Burke investighează în orăşelul Wayward Pines, din Idaho, dispariţia a doi agenţi federali, iar când ajunge în spital Pam are grijă de el, dezvăluindu-şi ulterior motivele malefice. Serialul aminteşte de „Twin Peaks”.

„THE STOPS ALONG THE WAY”. Compania de producţie a lui J.J. Abrams, „Bad Robot”, va realiza serialul limitat, bazat pe ultimul scenariu scris de Rod Serling (creatorul serialului „Zona crepusculară”). Nu se ştie nimic despre misterioasa poveste.

„CRIMINAL JUSTICE”. HBO a refuzat să dea undă verde episodului-pilot din acest serial, dar apoi s-a răzgândit şi a acceptat ca drama „Criminal Justice” să devină un serial cu număr fix de episoade: 7. Serialul e inspirat de cel realizat de BBC în 2008, în spatele căruia a stat Peter Moffat, în care (în fiecare episod) era prezentat un personaj diferit, acuzat de crimă şi condamnat, şi drumul lui prin sistemul de justiţie. În povestea nouă, James Gandolfini va fi unul dintre personaje, avocatul Jack Stone, care îşi caută clienţi noi în staţiile de poliţie din New York.

„FARGO”. Postul de satelit FX a comandat acest serial limitat bazat pe filmul din 1996 al fraţilor Joel şi Ethan Coen, care vor fi producători executivi ai acestui proiect. Filmările vor începe în iarna aceasta, premiera urmând să aibă loc în primăvara lui 2014. În film, o poliţistă (Frances McDormand) dintr-un orăşel de provincie e pe urmele a doi criminali nepricepuţi (Steve Buscemi şi Peter Stormare), angajaţi de un vânzător de maşini (William H. Macy) pentru a-i ucide soţia.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton