Homepage  / Filme la TV azi

Recomandările TV Mania pentru luni, 22 februarie

Recomandările TV Mania pentru luni, 22 februarie

de Redactia Tvmania

.

RBD, familia

– film serial –

Acasă – 14.30

 

RBD

.
Primul episod

Serialul prezintă aventurile unor tineri aflaţi în căutarea iubirii, a unor răspunsuri şi a prieteniei adevărate. Îi veţi vedea pe membrii fostei trupe RBD, Dulce Maria, Anahi, Maite, Alfonso, Christopher şi Christian, trăind în acelaşi loc şi întâmpinând diferite probleme.

;

Misiune în lumea apelor

– film artistic –

Pro Tv – 20.30

(Lost City Raiders )
Aventuri  , Germania, 2008
Regia: Jean de Segonzac
Cu: Ian Somerhalder, James Brolin, Bettina Zimmermann, Jamie Thomas King, Elodie Frenck, Ben Cross 

Misiune în lumea apelor

În anul 2048, efectele încălzirii globale pot fi observate cu ochiul liber. Apele au cucerit o mare parte din suprafaţa Pămîntului, iar oraşele de coastă sunt complet inundate. Monumente precum Turnul Eiffel sau Statuia Libertăţii sunt aproape în întregime sub imperiul apelor. John Kubiak şi cei doi fii adoptivi ai săi îşi cîştigă existenţa căutînd comori înghiţite de ape. Slujba lor nu pare cu nimic a fi ieşită din comun, avînd în vedere noua faţă a lumii, pînă cînd Vaticanul le încredinţează o misiune ultra secretă.

Păstrează amintirile

– film artistic –

HBO – 20.30

Dermot Mulroney şi Gretchen Mol

(The Memory Keeper’s Daughter )
Dramă, SUA, 2008.

Regia: Mick Jackson.
Cu: Dermot Mulroney, Emily Watson, Gretchen Mol

Dr. David Henry (Durmot Mulroney) şi soţia lui, Nora (Gretchen Mol), sunt de puţină vreme părinţi de gemeni. Bucuria le este ştirbită de faptul că unul dintre copii este diagnisticat cu sindromul Down. Soluţia pe care o găseşte doctorul la această problemă va bântui familia în următoarele 20 de ani.
  

Anatomia lui Grey

– film serial –

TVR 1 – 21.10

Sezonul V. Ultimele episoade

Sezonul V. Ultimele episoade 

Urmăriţi ultimele două episoade ale sezonului al cincilea. După ce petrece un timp cu un pacient bolnav de cancer, Izzie se întreabă dacă să se supună sau nu unor proceduri medicale riscante. Între timp, Mark consideră că e timpul ca relaţia lui cu Lexie să treacă la următorul nivel. După ce ajută un pacient, Owen se gândeşte serios la poziţia lui în Seattle Grace. În cele din urmă, toată lumea aşteaptă cu sufletul la gură ca Izzie să se trezească din operaţie.

Lângă tine mereu

– film artistic –

Kanal D – 22.30

Richard Dreyfuss şi Audrey Hepburn

(Always)
Dramă, 1989

Regia: Steven Spielberg
Cu: Richard Dreyfuss, Holly Hunter, John Goodman, Audrey Hepburn

Pete (Richard Dreyfuss) pilotează avioane utilitare care ajută la stingerea incendiilor de pădure. Lui îi place să rişte mereu, apropiindu-se foarte mult de pământ. într-o zi, norocul îl părăseşte şi avionul său se prăbuşeşte. Pete se întoarce, totuşi, pe pământ ca înger păzitor pentru succesorul său. El îşi dă seama că tânărul pe care trebuie să-l protejeze e îndrăgostit de iubita sa. Acesta este ultimul rol interpretat de Audrey Hepburn.

 .

Trăsniţii

– serial de divertisment –

Prima Tv – 22.30

Sezonul 14. Episodul 1

Sezonul 14. Episodul 1

Urmăriţi primul episod din cel de-al 14-lea sezon. Ema îi controlează lui Vandame actele semnate în calitate de primar. Ea îl şantajează, spunându-i că trebuie să o iubească toată noaptea, până la extenuare, dacă vrea să scape de control. Ema este deranjată de prezenţa Teodorei.

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton