Homepage  / Articole

7 lucruri pe care nu le ştiaţi despre “Tânăr şi neliniştit”

7 lucruri pe care nu le ştiaţi despre “Tânăr şi neliniştit”

de Redactia Tvmania

În cei 39 de ani de existenţă, serialul “Tânăr şi neliniştit” a bătut recorduri, a schimbat garnituri de actori, le-a pregătit personajelor aventuri cât pentru şapte vieţi, iar fanii tot nu s-au săturat de el.

Pe 4 mai, echipa producţiei CBS va afla dacă va primi alte nominalizări la premiile Daytime Emmy. Ceremonia (prevăzută pentru iunie) întâmpină însă nişte probleme, scrie “TV Guide”: nici o reţea serioasă nu mai vrea să o transmit live. Până atunci însă, iată ce poate nu ştiaţi despre serialul difuzat şi la noi de Pro TV:

  1. Serialul a debutat, în SUA, pe 26 martie 1973 şi la început se numea „The Innocent Years”. Peste 9800 de episoade au fost difuzate până acum în ţara-mamă.
  2. Serialul a obţinut, de-a lungul anilor, peste 60 de premii Emmy, pentru cel mai bun actor în rol principal, cea mai bună actriţă în rol principal, cea mai bună echipă de scenarişti, de regizori, cei mai buni debutanţi etc.
  3. În perioada 1973-1980, serialul dura doar 30 de minute. Din 1980, a început să fie “spart” de spoturi publicitare şi a început să dureze o oră.
  4. Interpreta lui Christine Blair, actriţa Lauralee Bell, e fiica producătorilor serialului, William Bell şi Lee Phillip Bell. Fraţii ei sunt Bradley Bell, scenarist la “Dragoste şi putere” şi William J. Bell Jr., care face parte din echipa de producţie a aceluiaşi serial.
  5. Veterana serialului e Jeanne Cooper alias Katherine, care a apărut până acum în 915 episoade. Este singura actriţă care a apărut încă de la începutul serialului şi joacă şi azi, deşi au fost momente când a fost înlocuită din cauza problemelor de sănătate.
  6. Melody Thomas Scott alias Nikki Newman crede că reţeta pentru a interpreta un rol peste 25 de ani este “ca la sfârşitul zilei să scapi de personaj şi să nu iei cu tine acasă intrigile de la filmări”. În 1987, i s-a oferit rolul lui Taylor Hughes din „As the World Turns”, însă l-a refuzat.
  7. Don Diamont a părăsit serialul şi s-a mutat în “Dragoste si putere”, unde joacă un alt personaj. Actorul a jucat în “Tânar şi neliniştit” rolul lui Brad Carlton timp de 14 ani şi a apărut în 847 de episoade.

Citeşte şi:

Nikki și Victor ajung la cuțite în „Tânăr şi neliniştit”

Ce noutăți aduce serialul „Tânăr şi neliniştit”

Ce ne mai pregăteşte „Tânăr şi neliniştit”

Nikki revine în “Tânăr şi neliniştit”!

Katherine din “Tânăr şi neliniştit” își scrie memoriile

Nikki se joacă de-a „Tânăr şi neliniştit”

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton