Homepage  / Filme Online / Netflix

„7 Prisoners”, un film Netflix dur despre traficul de persoane, sclavia și exploatarea din zilele noastre

„7 Prisoners”, un film Netflix dur despre traficul de persoane, sclavia și exploatarea din zilele noastre

de Roxana Mirea,

„7 Prisoners” este un film marca Netflix, care poate fi vizionat începând de astăzi, 11 noiembrie. În centrul acțiunii, îl avem pe Mateus, interpretat de Christian Malheiros. Tânărul în vârstă de 18 ani acceptă un loc de muncă într-un depozit de vechituri din São Paulo, dar se trezește prins în lumea traficului de persoane.

„7 Prisoners” este de astăzi pe Netflix

„7 Prisoners” este o dramă braziliană despre traficul de persoane. Deși filmul descrie natura ciclică a crimei și a sărăciei, regizorul și co-scenaristul Alexandre Moratto nu își propune să realizeze un film cu mesaj didactic. În schimb, el cufundă audiența în realitatea unui depozit de vechituri din São Paulo, Brazilia și nu caută scuze pentru lucrurile disperate pe care le fac personajele sale.

Cum am spus la început, în „7 Prisoners” îl întâlnim pe Mateus, un băiat care a crescut la fermă și care își părăsește familia pentru un loc de muncă la oraș. Tânărul speră că va reuși să trimită bani acasă pentru ca mama lui să nu mai lucreze la câmp. Însă, acțiunea i-a o întorsătură dramatică. Ajuns în São Paulo, el simte că ceva nu este în regulă, după ce observă comportamentul șefului său, Luca, interpretat de Rodrigo Santoro. Pune toate lucrurile care i se întâmplă cap la cap și constantă că a fost ademenit în sclavie.

Acest film selectat la Festivalul de Film de la Veneția este regizat de Alexandre Moratto și produs de Ramin Bahrani și Fernando Meirelles. De asemenea, Ramin Bahrani a regizat filmul „The White Tiger”, iar Fernando Meirelles este regizorul peliculei „City of God”.

Dacă subiectul filmului va captat atenția, puteți urmări „7 Prisoners” pe Netflix începând de astăzi, 11 noiembrie.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton