Homepage  / Seriale

9 seriale vor avea premiera pe HBO GO în luna august

9 seriale vor avea premiera pe HBO GO în luna august

de Redactia Tvmania

„Succesiunea” se întoarce cu sezonul al doilea, povestea din „Aventura” ajunge la sezonul al cincilea, dar vom avea și seriale noi. Vedeți mai jos toate premierele lunii august, la HBO GO.

 

SUCCESSION/ SUCCESIUNEA – II

Din 12 august, în fiecare luni, de la ora 04:00 și 20:00 la HBO (disponibil și pe HBO GO).

 Logan Roy și cei patru copii ai săi controlează unul dintre cele mai mari conglomerate media și de divertisment din lume. Serialul urmărește familia Roy din momentul în care capul familiei dorește să se retragă din companie.

Familia Roy – Logan Roy și cei patru copii ai săi – controlează unul dintre cele mai mari conglomerate media și de divertisment din lume. Serialul urmărește familia Roy din momentul în care capul familiei dorește să se retragă din companie. Continuând povestea exact de unde s-a terminat primul sezon, în sezonul doi familia se luptă să păstreze controlul asupra imperiului. Dar, în timp ce viitorul pare a fi din ce în ce mai incert, trecutul este cel care amenință, în cele din urmă, să-i distrugă.

 

THE RIGHTEOUS GEMSTONES/ FAMILIA GEMSTONE

Din 19 august, în fiecare luni, de la ora 21:00 la HBO (disponibil și pe HBO GO).

 

Danny McBride se întoarce la HBO cu un serial de comedie despre o familie faimoasă de tele-evangeliști, familie ce are o lungă tradiție de deviații, lăcomie și opere de caritate.

Danny McBride se întoarce la HBO cu un serial de comedie despre o familie faimoasă de tele-evangeliști, familie ce are o lungă tradiție de devianțe, lăcomie și opere de caritate – toate în numele Domnului Iisus Hristos. McBride va juca rolul principal, Jesse Gemstone, care se vede drept un pionier al domeniului, luând tot ceea ce tatăl său, Eli Gemstone (John Goodman), a construit și adaptându-l unui public mai modern. În serial mai joacă Edi Patterson, în rolul lui Judy, sora lui Jesse; Cassidy Freeman, în rolul lui Amber, soția lui Jesse; Tony Cavalero, în rolul fostului satanist Keefe Chambers, salvat de fratele mai mic al lui Jesse, Kelvin (Adam Devine); Tim Baltz, în rolul logodnicului lui Judy, BJ; și Greg Alan Williams în rolul lui Martin Imari, un kenyan conservator și mâna dreaptă a lui Eli.

 

BALLERS/ JUCĂTORII – V

Din 26 august, în fiecare luni, de la ora 21:30 la HBO (disponibil și pe HBO GO).

 

Sezonul al cincilea al serialului de comedie HBO continuă să exploreze lumea plină de farmec și adesea dură a fotbalului profesionist, așa cum se vede ea grație unui grup de foști și actuali jucători care se străduiesc să rămână relevanți.

Explorând lumea plină de farmec, dar de multe ori dură a fotbalului profesionist prin intermediul unui grup de foști și actuali jucători care se străduiesc să rămână relevanți, „Jucătorii” îl are drept protagonist pe Dwayne Johnson în rolul fostului superstar Spencer Strasmore, care s-a reinventat ca manager financiar al unei noi generații de jucători.

 

THE AFFAIR/ AVENTURA – V

Din 26 august pe HBO GO, un episod în fiecare săptămână.

 

Serialul explorează efectele emoționale ale unei relații extramaritale. Noah este scriitor, divorțat și cu 4 copii. Alison este chelneriță și soție tânără, care încearcă să-și reia viața în urma unei tragedii.

Deopotrivă profund și evaziv, serialul Aventura explorează efectele emoționale ale unei relații extramaritale. Noah este profesor în New York și scriitor în devenire, căsătorit de 20 de ani și cu 4 copii. Alison este chelneriță și soție tânără din Montauk, în Long Island, care încearcă să-și reia viața în urma unei tragedii. Drama provocatoare se desfășoară din perspective multiple, folosind amintirile distincte ale fiecărui personaj pentru a spune toată povestea.

 

BEFOREIGNERS/ ÎNSTRĂINAȚI

Din 21 august, un episod în fiecare săptămână.

 

Oameni din trecut încep în mod inexplicabil să apară în ocean. Câțiva ani mai târziu, detectivul Lars Haaland face echipă cu Alfhildr Enginnsdottir, primul ofițer de poliție de origine vikingă, pentru a rezolva o crimă misterioasă din Oslo.

Serialul în șase părți „Beforeigners/ Înstrăinați” urmărește un nou fenomen care începe să se întâmple în întreaga lume într-un viitor apropiat. În ocean se văd raze de lumină și, ca urmare, apar oameni din trecut ce provin din trei perioade distincte: epoca de piatră, epoca vikingilor și sfârșitul secolului al XIX-lea. Nimeni nu înțelege cum este posibil acest lucru, iar oamenii din trecut, numiți „înstrăinați”, nu au nicio amintire în legătură cu ce li s-a întâmplat. Câțiva ani mai târziu, Alfhildr – care vine din epoca vikingă – face echipă cu ofițerul de poliție Lars Haaland, ca parte a programului de integrare. În timp ce investighează uciderea unei femei cu tatuaje din epoca de piatră, Lars și Alfhildr fac descoperiri neașteptate.

 

OUR BOYS/ BĂIEȚII NOȘTRI

Din 13 august pe HBO GO, 2 episoade, apoi un episod pe săptămână.

 

O dramă captivantă care urmărește investigația uciderii a trei adolescenți evrei și a unuia palestinian în Israel. Serialul spune povestea tuturor celor implicați, ale căror vieți au fost schimbate pentru totdeauna de aceste evenimente.

În vara anului 2014, trei adolescenți evrei sunt răpiți și uciși de militanții Hamas. Toți oamenii din Israel sunt în șoc, plini de furie și tulburați. Două zile mai târziu, corpul ars al unui adolescent palestinian din estul Ierusalimului este găsit într-o pădure de la marginea vestică a orașului. Serialul, bazat pe evenimentele reale care au dus la începutul războiului din Gaza, urmărește investigația uciderii lui Muhammad Abu Khdeir și spune povestea tuturor celor implicați, evrei și arabi la un loc, ale căror vieți au fost schimbate pentru totdeauna de aceste evenimente.

 

LAMBS OF GOD/ MIEII LUI DUMNEZEU

1 august – toate episoadele (4) pe HBO GO.

 

Serialul e o poveste întunecată despre trei călugărițe excentrice din generații diferite, care trăiesc într-o mănăstire dărăpănată de pe o insulă îndepărtată. Un vizitator nedorit, părintele Ignațiu, intră în viața lor și le schimbă lumea.

Pe o insulă îndepărtată, trei călugărițe catolice sunt ultimele membre ale ordinului Sfintei Agnes. Uitate de restul lumii, ele trăiesc într-o mănăstire dărăpănată, unde vegetația sălbatică crește din îngerii de piatră, iar oile rătăcesc libere prin capelă. Călugărițele trăiesc o viață umilă axată pe muncă, rugăciuni și povestiri întunecate la ceas de seară, când se pun pe tricotat. Viața lor este întreruptă de sosirea unui preot ambițios și tânăr. Când călugărițele devin conștiente de adevăratele intenții ale părintelui Ignațius, ele sunt forțate să ia atitudine. O poveste fascinantă, epică și fantastică despre credință, iubire și iertare.

 

PICO DA NEBLINA

Din 5 august pe HBO GO, un episod în fiecare săptămână.

Biriba, un dealer tânăr din São Paulo, decide să renunțe la viața în afara legii și să-și folosească cunoștințele pentru a vinde marijuana legal, împreună cu partenerul și investitorul său neexperimentat, Vini.

Într-un viitor fictiv în care marijuana a fost legalizată în Brazilia, serialul spune povestea lui Biriba (Luis Navarro), un tânăr traficant de droguri din São Paulo, care decide să renunțe la viața în afara legii și să-și folosească cunoștințele pentru a vinde legal produsul, împreună cu partenerul și investitorul său neexperimentat, Vini (Daniel Furlan). Biriba va trebui să se confrunte cu efectele vieții sale anterioare, ce au legătură cu prietenul său, Salim (Henrique Santana), dar și cu nenumăratele noi provocări ale afacerii sale.

 

LIGHT AS A FEATHER/ PRIMEJDIA PLUTEȘTE ÎN AER – II

20 august – toate episoadele (8) pe HBO GO.

 

Un joc nevinovat de „ușor ca pana, rigid ca lemnul” se termină foarte prost atunci când cele cinci  adolescente care l-au jucat încep să moară exact așa cum le-a fost prezis, forțându-le pe supraviețuitoare să afle cine le vrea răul.

Un joc nevinovat de „ușor ca pana, rigid ca lemnul” se termină foarte prost atunci când cele cinci  adolescente care l-au jucat încep să moară exact așa cum le-a fost prezis, forțându-le pe supraviețuitoare afle cine le vrea răul – și dacă acel cineva e una dintre ele. În sezonul 2, după ce a moștenit blestemul jocului, McKenna se trezește cu o crisalidă misterioasă pe spate și ar trebui se reia jocul. Dar McKenna refuză, nedorind să pună pe cineva în pericol. Cu toate acestea, pe măsură ce blestemul începe să o distrugă din interior, este forțată să apeleze la singura persoană care o poate ajuta – Violet.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton