Homepage  / Articole

Serialul „Las Fierbinţi” se laudă cu invitaţi de seamă

Serialul „Las Fierbinţi” se laudă cu invitaţi de seamă

de Redactia Tvmania

După ce, sezonul trecut, Horaţiu Mălăele şi Ileana Stana Ionescu au deschis seria marilor actori invitaţi în serialul „Las Fierbinti”, cel de-al doilea sezon nu se dezminte şi aduce alte nume mari la Pro TV.

 

Încă de la primele două episoade ale noului sezon, care debutează joi, 27 septembrie, de la 20.30, telespectatorii Pro TV îi vor putea urmări pe inegalabilii Maia Morgenstern, Valentin Uritescu şi Gabriela Popescu, trei apariţii senzaţionale şi diferite de ceea ce publicul a putut vedea până acum.

Maia Morgenstern devine Ţaţa Rapidoaica, o prezenţă amuzantă încă de la început, speriată că vine sfârşitul lumii pentru că a văzut semne: iepuroaica sa belgiană a fătat cinci pisoi!

„Am urmărit mai multe episoade din serial şi m-am amuzat foarte tare de fiecare dată”, recunoaşte marea actriţă. „Mi-a plăcut felul acesta de umor inteligent cu totul special, care pune bine la încercare mintea telespectatorului, spiritul nostru autoironic, felul în care ne privim”.

Valentin Uritescu şi Gabriela Popescu sunt în serial părinţii Manuelei din Slobozia (Alina Chivulescu), care apar la nunta fiicei lor cu primarul Vasile (Gigi Ifrim). Titică şi Argentina vin la nuntă şi, cuprinşi de bucurie şi aburii licorilor servite la masă, reuşesc să facă mare tărăboi: Titică o găseşte pe Argentina în iarbă cu Ardiles (Mihai Mărgineanu), deşi aceasta se jură că nu s-a întâmplat nimic.

Valentin Uritescu mărturiseşte că apariţia în „Las Fierbinţi” a fost o reală bucurie, chiar dacă pentru rolul lui Titică şi-a înroşit părul.

„Serialul era pe post, însă nu reuşisem să văd nici un episod. Butonând, am văzut câteva secvenţe şi mi s-a părut autentic tot ce se întâmplă acolo, actorii erau foarte buni, tineri foarte talentaţi. Imediat după premiera spectacolului meu de la Metropolis, „Spitalul comunal”, mi s-a propus să apar în cel de-al doilea sezon „Las Fierbinţi”. Iar regizorul Dragoş Buliga mi-a propus rolul Titică”, povesteşte Valentin Uritescu.

La rândul său, actriţa Teatrului de Comedie Gabriela Popescu recunoaşte că participarea în „Las Fierbinţi” este o reală plăcere şi priveşte cu umor chiar şi ţânţarii care nu i-au dat pace la filmările în Fierbinţiul cuprins de căldura insuportabilă a verii:

„Ce poate fi mai plăcut decât să lucrezi cu nişte tineri care te privesc cu admiraţie şi drag şi cu un regizor la fel de tânăr şi talentat? A fost o bucurie, chiar dacă se lucra de dimineaţă până noaptea, cu ţânţarii pe noi, de mi-a dat soţul meu a doua zi un spray special pentru a mă apăra de înţepături”, îşi aminteşte actriţa amuzată.

[imagebrowser id=907]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton