Homepage  / Vedete străine

A apărut o nouă imagine cu Johnny Depp în rolul lui Ludovic al XV-lea. Actorul a filmat la Palatul Versailles

A apărut o nouă imagine cu Johnny Depp în rolul lui Ludovic al XV-lea. Actorul a filmat la Palatul Versailles

de Cătălina Matei,

„Jeanne du Barry” este primul film în care Johnny Depp apare după o pauză îndelungată, impusă de procesul de defăimare împotriva lui Amber Heard, fosta sa soție. Actorul îl interpretează pe regele, Ludovic al XV-lea, în producția regizată de cineasta franceză Maïwenn.

După ce în vară a fost publicată prima imagine cu Johnny Depp în rolul lui Ludovic al XV-lea, fostul rege al Franței, din filmul „Jeanne du Barry”, iată că o nouă fotografie a ajuns să fie distribuită.

Wild Bunch International (WBI) a lansat o imagine nouă a lui Johnny Depp purtând costumul celebrului rege, machiat întocmai ca acesta și ținând sceptrul regal în mână.

Producția în care joacă actorul din „Pirații din Caraibe” este dedicată lui Jeanne du Barry, ultima amantă a regelui, care va fi interpretată chiar de regizoare, Maïwenn.

Filmările au început în iulie, iar acum procesul de post-producție este în plină desfășurare. Timp de 11 săptămâni, echipa a filmat în diferite locații, inclusiv în Palatul Versailles și în alte castele din regiunea Parisului, precum și în studio, potrivit deadline.com.

„Jeanne du Barry” spune povestea ultimei amante regale a regelui Ludovic al XV-lea, Jeanne du Barry. Ea a fost fiica nelegitimă a unei croitorese sărace care a urcat în ierarhia socială pentru a deveni amanta regelui.

Personajul Ludovic al XV-lea este primul rol obținut de Johnny Depp într-un film de la debutul procesului de defăimare împotriva fostei soții, Amber Heard, care s-a încheiat în iunie, după șase săptămâni de haos mediatic. Juriul a ajus la concluzia că Heard l-a defăimat pe Depp atunci când a scris articolul de opinie din 2018 în Washington Post, în care s-a identificat ca fiind o „figură publică care reprezintă abuzul domestic”. De atunci, Amber Heard a depus o moțiune pentru a face apel la verdict, susținând că erorile instanței „au împiedicat un verdict corect și echitabil, în conformitate cu Primul Amendament”.

Johnny Depp va veni în România anul viitor

Grupul The Hollywood Vampires format din Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry (Aerosmith) va susține un nou show în România.

Este al doilea concert pe care membrii formației îl susțin în România. Formația ar fi trebuit să cânte la București și în 2021, dar evenimentul a fost amânat din cauza pandemiei. Biletele achiziționate pentru concertul din 2021 rămân valabile, iar organizatorii le mulțumesc fanilor că le-au păstrat.

Grupul The Hollywood Vampires, în care s-au perindat nume grele ale rock-ului precum John Lennon sau Ringo Starr, a fost înființat de Alice Cooper în 1970. În 2015, i-a cooptat pe Johnny Depp și Joe Perry (Aerosmith) pentru a susține un concert la Festivalul Rock în Rio, Brazilia, iar după succesul avut, aceștia au decis să pornească în turneu începând cu data de 24 mai 2016.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton