Homepage  / Vedete străine

A apărut prima fotografie cu Ryan Gosling în rolul lui Ken din „Barbie”. Cum s-a transformat actorul

A apărut prima fotografie cu Ryan Gosling în rolul lui Ken din „Barbie”. Cum s-a transformat actorul

de Cătălina Matei,

Ryan Gosling este păpușa Ken perfectă în cea mai recentă imagine publicată de cei de la Warner Bros., din filmul „Barbie”, a cărui producție este în plină desfășurare. Este a doua fotografie oficială, după ce la sfârșitul lui aprilie am putut s-o vedem pe Margot Robbie în „pielea” emblematicii păpuși.

Ryan Gosling îl interpretează pe Ken în una dintre cele mai așteptate aventuri live-action de la Hollywood, „Barbie”,  care va avea lansarea oficială în Statele Unite pe 21 iulie 2023. Între timp, cei de la Warner Bros. au dat publicității prima fotografie cu actorul întruchipându-l perfect pe iubitul lui Barbie.

Ryan s-a vopsit blond platinat și a lucrat din plin la sală, căci abdomenul conturat la milimetru este evidențiat din plin de pielea bronzată și de cămașa descheiată.

Potrivit celor de la Variety, filmul va fi lansat în același timp cu lungmetrajul lui Christopher Nolan „Oppenheimer” – dar „Barbie” are o distribuție impresionantă. Alături de Margot Robbie, cea care o interpretează pe legendara păpușă, și Ryan Gosling în rolul lui Ken, mai apar Kate McKinnon, Alexandra Shipp, America Ferrera, Simu Liu, Hari Nef (actrița din „Și uite așa / And Just Like That”)  și Will Ferrell.

În regia Gretei Gerwig, care a scris scenariul împreună cu partenerul ei Noah Baumbach, producția este în prezent în desfășurare pentru Mattel Films și WB. Filmul va avea acțiunea plasată în ținutul imaginar Barbieland, de unde eroina, o păpușă, este alungată pentru că nu este perfectă și astfel ajunge să treacă printr-o mulțime de aventuri în lumea reală.

Păpușa Barbie a fost creată de Ruth Handler după ce a văzut-o pe fetița ei de doi ani, Barbara, jucându-se cu păpuși de hârtie ca și când acestea ar fi fost niște ființe mature. Ruth și soțul ei, Elliot (fondatorul companiei de jucării Mattel), au dezvoltat proiectul și au lansat păpușa Barbie în 1959. Succesul a fost instantaneu și durează până în prezent, păpușile Barbie generând anual vânzări de peste 1 miliard de dolari și devenind un adevărat simbol cultural.

Cuceritor în filme, „la cratiță” la domiciliu

Ryan Gosling și soția sa, Eva Mendes, formează una dintre cele mai frumoase perechi de la Hollywood. Cei doi actori au preferat mereu să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. De curând, însă, Eva a dezvăluit că ea și Ryan își împart responsabilitățile atunci când vine vorba de treburile casnice, recunoscând că este total „obsedată de bucătărie”, potrivit eonline.com.

PLACE BEYOND THE PINES, THE (2012) – EVA MENDES – RYAN GOSLING., Credit line: Profimedia

„Ryan este bucătarul. Este un bucătar incredibil”, a declarat ea pentru People. „Cred că există un echilibru foarte bun în „tu gătești, eu fac curat”. Și pur și simplu funcționează pentru noi”.

Mărturisind că este, de asemenea, un pic „obsedată de controlul chiuvetei”, Eva, în vârstă de 48 de ani, a spus că, de fapt, consideră că este terapeutic să facă curățenie în bucătărie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton