Homepage  / Cinema

A apărut prima fotografie cu Timothée Chalamet în „Dune”, noua adaptare semnată de Denis Villeneuve

A apărut prima fotografie cu Timothée Chalamet în „Dune”, noua adaptare semnată de Denis Villeneuve

de Redactia Tvmania

„Dune”, care-și menține în continuare data premierei pe 18 decembrie, este una dintre cele mai așteptate producții ale anului acesta. Până acum, totul a fost învăluit în mister, de-abia ieri Vanity Fair a obținut prima fotografie.

Vestea bună e că, în timp ce toate filmele sunt amânate sau trimise direct pe platformele de streaming, Warner și-a păstrat deocamdată datele de premieră. Astfel: „Tenet”, al lui Christopher Nolan, ar trebui să intre în cinematografe pe 17 iulie, „Wonder Woman 1984”, pe 12 august, iar „Dune”, pe 18 decembrie 2020.

Pentru ultimul, care este o nouă adaptare după romanul SF omonim semnat de Frank Herbert, producătorii au început campania de promovare, via Vanity Fair, cu prima fotografie oficială a filmului. Este vorba de un cadru cu eroul peliculei, Paul Atreides, interpretat de Timothée Chalamet, pe malul unei ape, sub un cer plin de mașinării misterioase.

Din distribuție, mai fac parte: Josh Brolin, Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Charlotte Rampling, Jason Momoa. „Dune” va avea premiera pe 18 decembrie 2020.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton