Homepage  / Netflix

A apărut prima imagine din „Hypnotic”, noul film al lui Ben Affleck

A apărut prima imagine din „Hypnotic”, noul film al lui Ben Affleck

de Andreea Hentea,

Prima imagine din thrillerul „Hypnotic”, regizat de Robert Rodriguez, îl arată pe Ben Affleck în rolul unui detectiv care cercetează un șir de crime inexplicabile, cu speranța că își va găsi astfel și fiica dispărută. Filmul va fi proiectat în premieră la evenimentul cinematografic South by Southwest din Texas, la mijocul lunii martie, scrie collider.com.

O imagine exclusivă din filmul „Hypnotic” a fost dezvăluită de Variety. Aceasta îl înfățișează pe Ben Affleck în acțiune, cu o expresie concentrată, ținând în mână fotografia unei fetițe, în rolul unui detectiv care investighează o serie de crime inexplicabile, în timp ce își caută fiica dispărută. Ancheta îl conduce spre un program guvernamental secret de care este legată, într-o măsură, dispariția copilului. Încă nu se cunosc alte detalii despre intriga filmului.

Alături de Ben Affleck, în „Hypnotic” îi vom vedea pe Alice Braga („Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă”), JD Pardo („Furios și iute 9”, „Lista finală”), Jeff Fahey („Dead Zone”), Hala Finley și William Fichtner („Lunetistul”). Încă nu se cunosc detalii despre personajele pe care le vor interpreta aceștia, în afară de faptul că foarte tânăra Hala Finley (14 ani) o va juca pe fiica dispărută a lui Affleck.

Regizorul Robert Rodriguez, care a scris și scenariul filmului, împreună cu Max Borenstein, va proiecta o versiune încă needitată complet din „Hypnotic” la evenimentul cinematografic South by Southwest (SXSW) din Texas (statul său natal), pe 12 martie. Filmul nu are, deocamdată, stabilită o dată pentru lansare.

Ben Affleck

„Un thriller hitchcockian pe steroizi”

Cineastul a declarat despre viitorul său film „Hypnotic” că este un proiect la care a lucrat cu reală pasiune, la care „a visat mereu în ultimele două decenii” și care poate fi descris drept „un thriller hitchcockian pe steroizi”. El a adăugat că filmul are „o mulțime de răsturnări de situație și întorsături ale poveștii” și că a implicat „foarte multă energie”.

Celebru pentru hituri ca „Desperado”, „De la apusul la răsăritul soarelui”, „Sin City”, „Alita: Îngerul războinic” și pentru filmele din seria „Spy Kids”, Robert Rodriguez a încheiat recent filmările la „Spy Kids Armaggedon”, cu Zachary Levi și Gina Rodriguez, și se pregătește să filmeze comedia de acțiune „Machete Kills in Space”.

Ce mai pregătește Ben Affleck

La rândul său, Ben Affleck a terminat filmările la drama „Air”, pe care a regizat-o și care va avea premiera în această primăvară (în cinematografele din România va rula din 7 aprilie). El joacă, de asemenea, alături de Matt Damon, Viola Davis, Jason Bateman, Chris Tucker, Gustaf Skarsgård și Marlon Wayans, în această poveste care urmărește eforturilor companiei Nike de a semna un contract fabulos cu legendarul jucător NBA Michael Jordan.

Ben Affleck a reluat, de asemenea, rolul lui Batman în viitoarele filme DC „The Flash” și „Aquaman and the Lost Kingdom”, care se află în faza de post-producție și care vor avea premiera în cursul acestui an.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton