Homepage  / Cinema

A apărut primul trailer al filmului „Downton Abbey: A New Era”. Când are loc premiera

A apărut primul trailer al filmului „Downton Abbey: A New Era”. Când are loc premiera

de Andreea Hentea,

Recent, au fost publicate primele imagini din trailerul așteptatului film „Downton Abbey: A New Era”, scrie deadline.com. 

Acest trailer al noului lung-metraj „Downton Abbey: A New Era” (2022) va fi difuzat în cinematografele din Statele Unite și din Canada în acest weekend, împreună cu „Belfast” (2021), noul film al lui Kenneth Branagh, care s-a bucurat de o primire foarte călduroasă din partea criticilor.

Lungmetrajul „Downton Abbey: A New Era”, care va avea premiera internațională pe 18 martie 2022, este continuarea filmului „Downton Abbey”, lansat în 2019, care s-a bucurat de un succes remarcabil. 

Pe cine vom vedea în noul film „Downton Abbey: A New Era”

Primul teaser al filmului a fost proiectat inițial pentru participanții la CinemaCon în luna august, dezvăluindu-ne noile planuri ale familiei Crawley și, implicit, ale personalului de la Downton Abbey. Imaginile arătau pregătiri în desfășurare pentru o călătorie în străinătate, dar și faptul că o nuntă era în curs.


Trailerul abia apărut ne invită să ne întoarcem pe domeniul Grantham, iar fotografiile publicate tot cu acest prilej ni-i arată pe Lady Edith (Laura Carmichael), pe soțul ei, Bertie (Harry Hadden-Paton), pe Tom Branson (jucat de Allen Leech) și pe Lucy Smith (interpretată de Tuppence Middleton) în costume sport, relaxate, pregătindu-se pentru o partidă de tenis. 

O altă imagine ne dezvăluie o nouă prezență care s-a adăugat adoratei distribuții a filmului. Aceasta este Myrna Dalgleish, o blondă elegantă și o adevărată apariție, interpretată de frumoasa Laura Haddock.

Dacă vă întrebați de ce vă este atât de familiar acest chip, vă veți aminti precis interpretarea Laurei Haddock din serialul Netflix „White Lines”, lansat în 2020, creat de celebrul Álex Pina (creatorul serialului-fenomen „Fabrica de bani” / „La casa de papel”). Actrița a jucat acolo rolul principal, al lui Zoe Walker, o tânără care își căuta fratele dispărut cu ani în urmă de pe insula Ibiza. 

Laura Haddock a jucat, de asemenea, în serialul BBC „Stăpâni și servitori” / „Upstairs Downstairs” (2010), cu Claire Foy, dar și în filmele „Gardienii galaxiei” / „Guardians of the Galaxy” (2014) și „Transformers: Ultimul cavaler” / „Transformers: The Last Knight” (2017). 

De asemenea, în noul film îi vom revedea, alături de Laura Carmichael, Harry Hadden-Paton, Allen Leech, Tuppence Middleton și nou venita Laura Haddock, pe ceilalți veterani ai serialului „Downton Abbey”, care au apărut și în lungmetrajul din 2019: Maggie Smith, Hugh Bonneville, Michelle Dockery, Elizabeth McGovern, Jim Carter, Brendan Coyle, Kevin Doyle, Joanne Froggatt, Robert James-Collier, Phyllis Logan, Sophie McShera, Lesley Nicol, Imelda Staunton și Penelope Wilton. 

De asemenea, noul film ne va prilejui și întâlnirea cu alte trei vedete extrem de îndrăgite: Hugh Dancy, Nathalie Baye și Dominic West.

O echipă imbatabilă

Scenariul este semnat de același prolific și oscarizat Julian Fellowes (în 2002, pentru scenariul filmului „Gosford Park”), creatorul serialului „Downton Abbey”, care a semnat și scenariul lungmetrajului din 2019. „Downton Abbey: A New Era” este produs de Julian Fellowes împreună cu Gareth Neame, premiat cu Emmy și BAFTA, și de Liz Trubridge, câștigătoare a premiului Emmy.

Regia îi va aparține, de această dată, lui Simon Curtis, autorul superbului „O săptămână cu Marilyn” / „My Week With Marilyn” (2011), nominalizat la BAFTA și la Emmy. Acesta a colaborat la filmul de față inclusiv cu soția lui, Elizabeth McGovern, care joacă rolul elegantei Cora Crawley. Cei doi sunt căsătoriți din 1992 și au două fiice, Matilda și Grace Curtis.

Filmul „Downton Abbey” (2019), regizat de Michael Engler, urmărea vizita regelui George al V-lea (Simon Jones) și a reginei Mary (Geraldine James) la conacul Downton și se încheia cu un bal grandios organizat de familia Crawley în cinstea înalților oaspeți. Lungmetrajul, lansat în septembrie 2019, a avut încasări de 237,8 milioane de dolari la nivel internațional.

Teaser „Downton Abbey: A New Era”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton