Homepage  / Disney Plus

A apărut primul trailer pentru „Obi-Wan Kenobi”. Când are premiera spin-off-ul seriei „Star Wars”

A apărut primul trailer pentru „Obi-Wan Kenobi”.  Când are premiera spin-off-ul seriei „Star Wars”

de Andreea Hentea,

Primul trailer al miniseriei „Obi-Wan Kenobi”, un spin-off la seria „Războiul Stelelor”, cu Ewan McGregor ca maestru Jedi, a fost dezvăluit la întâlnirea acționarilor Disney de către directorii studiourilor, scrie deadline.com.

A apărut primul trailer pentru „Obi-Wan Kenobi”

Cu lansarea programată de studiourile Disney pentru 25 mai, pe platforma Disney+, trailerul noii miniserii îl arată pe Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor) la ani buni după „Războiul Stelelor – Episodul III: Răzbunarea lorzilor Sith” (2005), în care ordinul Jedi s-a confruntat cu cea mai mare înfrângere a sa. Este vorba despre căderea și coruperea celui mai bun prieten al lui Obi-Wan, Anakin Skywalker (Hayden Christensen), cel mai talentat ucenic Jedi, care s-a alăturat părții întunecate, la fel ca Darth Vader.

„Lupta s-a încheiat. Am pierdut totul”, spunea atunci Obi-Wan Kenobi, care își reia replica în debutul acestei povești. În noul trailer îl vedem pe Obi-Wan Kenobi privind spre un Luke Skywalker copil, care poartă costumul Jedi al tatălui său din „Star Wars Episodul I – Amenințarea fantomei” (1999). El îl avertizează însă să rămână ascuns, pentru că „Răbdarea este secretul cavalerilor Jedi, dar și al celor care îi vânează”. Este principiul pe care maestrul i-l va reaminti în repetate rânduri discipolului său, de la care pornește o nouă poveste a celebrei francize hollywoodiene.

Cine mai apare în trailerul pentru „Obi-Wan Kenobi”

În trailerul în care vedem, de altfel, foarte puține elemente din acțiunea viitoarei miniserii îl mai zărim pe Joel Edgerton în rolul lui Owen Lars, unchiul lui Luke, și ni se oferă și o apariție scurtisimă a Marelui Inchizitor, jucat de Rupert Friend.

Din distribuție mai fac parte, de asemenea, Hayden Christensen în rolul lui Darth Vader, Moses Ingram, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell și Benny Safdie.

Miniseria cu șase episoade este regizată de Deborah Chow și produsă de studiourile Disney și Lucasfilm. Printre producătorii săi executivi se numără Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, Deborah Chow, Ewan McGregor și Joby Harold.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton