Homepage  / Seriale / Seriale americane

VIDEO. La ce ne așteptăm de la următorul episod din „Urzeala tronurilor”

VIDEO. La ce ne așteptăm de la următorul episod din „Urzeala tronurilor”

de Redactia Tvmania

În fine, sezonul al șaptelea din „Urzeala tronurilor” / „Game Of Thrones” a început. Am văzut primul episod, iar acum suntem foarte nerăbdători să-l vedem pe următorul. Până lunea viitoare, ne mulțumim cu teaser-ul episodului al doilea.

În timp ce milioane de fani „Urzeala tronurilor” se delectează încă cu primul episod, canalul american HBO a difuzat un teaser (extrem de zgârcit!!!) de numai 20 de secunde pentru cel de-al doilea episod intitulat „Stormborn”. Așa cum puteți descoperi în videoclip, fiecare jucător avansează pe tabla de șah din Westeros, dar cel puțin deocamdată e greu de spus cine va câștiga jocul tronurilor.

De-aici încep SPOILERELE!!!!!

Ce aflăm din sinopsis

Al doilea episod al serialului de la HBO (care va ajunge la noi pe micile ecrane pe 24 iulie, în noapte dinspre duminică spre luni, de la ora 04.00, și apoi luni, în reluare, la ora 20.00) are titlul „Stormborn”.

Din sinopsisul oficial, de pe imdb.com, aflăm:

„Daenerys primește un vizitator neașteptat. Jon are de înfruntat o revoltă. Tyrion plănuiește să cucerească Westeros-ul”.

Până aici, nimic prea clar.

Ce vedem în teaser?

În cele 20 de secunde de teaser (v-am zis că sunt ca puține, nu?) câteva imagini se succes cu repeziciune.

Jon Snow și Cersei descoperă că Daenerys a sosit în sfârșit în Westeros și e clar că asta nu e pe placul tuturor. În Nord, cei care l-au cunoscut pe tatăl Mamei Dragonilor îl pun pe Jon în gardă contra Targaryenilor. În Sud, Cersei o prezintă pe Daenerys ca pe o amenințare teribilă. În tot acest timp, la Piatra Dragonului, dacă Yara este gata să atace Debarcaderul Regelui, privirea lui Dany pare că spune: „Vom ataca când voi spune eu că vom ataca”.

Cersei va încerca oare să atace Piatra Dragonului pentru a-și neutraliza cât mai repede noua rivală? Jon Snow se va îndrepta spre Westeros sau va rămâne în Nord convins că adevăratul război va fi cel cu Umblătorii Albi? Dealtfel, dacă mesajul lui Sam, privind descoperirea lui legată de sticla dragonului, a ajuns la Regele Nordului, e posibil ca Jon Snow să meargă la Piatra Dragonului pentru a face din Dany aliata lui și pentru a se aproviziona cu sticla dragonului.

Apoi, care va fi următoarea mișcare a lui Sansa? Tot la Winterfell, din teaser îl vedem pe Degețel pe cale de a fi strangulat. Oare Jon Snow e pe cale să-și verse nervii pe el în cripta de la Winterfell?

Așa cum știm deja din primul episod, Arya e în drum spre Debarcaderul Regelui cu țelul declarat de a o omorî pe Cersei. În teaser, e o secvență cu un lup antic și apoi cu Arya foarte surprinsă. Să credem că mezina casei Stark se reîntâlnește cu Nymeria? Dacă e adevărat, ar fi una dintre cele mai simpatice reîntâlniri din serial.

În fine, se pare că Yara Greyjoy și Ellaria Sand și-au găsit punctele comune. O fi vorba despre dragoste adevărată sau numai interese strategice?

„Stormborn” – „Urzeala tronurilor”, sezonul 7, episodul 2 – Teaser:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton