Homepage  / HBO

A apărut primul trailer al serialului „House of the Dragon”, așteptatul spin-off al serialului „Urzeala tronurilor”

A apărut primul trailer al serialului „House of the Dragon”, așteptatul spin-off al serialului „Urzeala tronurilor”

de Andreea Hentea,

Așteptat cu sufletul la gură de numeroșii fani ai serialului-fenomen „Urzeala tronurilor”, spin-off-ul „House of the Dragon”, care se va vedea în 2022, se apropie tot mai mult, o dată cu primele sale imagini. HBO România tocmai ne-a dezvăluit, în cadrul evenimentului de lansare a HBO Max în Europa, trailerul noii povești, iar aceste câteva secvențe fac așteptarea și mai complicată pentru fani. „Zei. Regi. Foc. Și sânge!” sunt doar câteva dintre elementele esențiale ale aventurii care ni se pregătește.

HBO Max va ajunge în România în 2022, iar o dată cu lărgirea serviciului de streaming vom vedea și „House of the Dragon”. Acțiunea acestuia se petrece cu 200 de ani înainte de căderea tronului și detaliază începuturile domniei Casei Targaryen, singura familie de stăpâni ai dragonilor care a supraviețuit decăderii Valyriei. Aceasta a domnit peste Westeros timp de 300 de ani. Casa Targaryen s-a stabilit la Piatra Dragonului, iar noul serial va urmări povestea generatiilor de conducători care s-au luptat să păstreze Tronul de fier, din epoca puternicului Aegon Cuceritorul până la rebeliunea care face să se clatine totul.

Noul serial „House of Dragon” este ecranizarea cărții lui George R. R. Martin „Foc și sânge”, publicată și la noi. Aceasta descrie spectaculoasele războaie civile din interiorul Casei Targaryen, mai precis „războiul civil masiv dus în cele Șapte Regate, desfășurat între două ramuri rivale ale Casei Targaryen”. Noua producție are zece episoade și este creată de George R. R. Martin împreună cu Ryan Condal (care a lucrat la „Colony” și „Hercules”).

Figuri dragi pentru eroi noi

Distribuția ne va prilejui întâlnirea cu multe figuri familiare din alte seriale de mare succes ale momentului. Regele Viserys Targaryen va fi jucat de Paddy Considine („Peaky Blinders”, „The Suspicions of Mr. Whicher”),  iar prințul Daemon Targaryen va fi interpretat de Matt Smith (interpretul tânărului Philip, duce de Edinburgh, din „The Crown”, pe care îl vom vedea din 29 octombrie și în excelentul thriller „A fost odată-n Soho” / „Last Night inSoho”). Prințesa Rhaenyra Targaryen va fi jucată la maturitate de Emma D’Arcy („Truth Seekers”), iar în tinerețe de Milly Alcock. Alicent Hightower adultă va fi Olivia Cooke („Bâlciul deșertăciunilor”), iar în tinerețe va fi interpretată de Emily Carey (care a fost tânăra Diana în „Femeia Fantastică”).

Lordul Corlys Velaryon va fi jucat de Steve Toussaint („It’s a Sin”), iar Graham McTavish (cunoscutul interpret al lui Dougal McKenzie din serialul „Străina”), îl va juca pe Ser Harrold Westerling. Wil Johnson va fi Ser Vaemond Velaryon, John Macmillan îl va juca pe Ser Laenor Velaryon, Savannah Steyn va fi Lady Laena Velayron, iar Theo Nate va fi Ser Laenor Velaryon. În toată această poveste care se dorește la fel de spectaculoasă ca faimosul „Urzeala tronurilor”, îi vom mai vedea, de asemenea, pe Rhys Ifans („Notting Hill”), Eve Best („Discursul regelui”) și Sonoya Mizuno („La La Land”).

House of the Dragon – HBO

Toți așteaptă cu nerăbdare lansarea serialului care se anunță de pe acum un campion al anului viitor. Serialul „House of the Dragon” va fi lansat în Statele Unite pe HBO și HBO Max, iar în Marea Britanie va fi distribuit de Sky Atlantic și Now TV. Platforma HBO Max va înlocui serviciile de streaming HBO din 20 de teritorii, inclusiv din România. Serviciul va fi disponibil pentru abonații existenți, precum și pentru noii abonați (direct sau prin intermediul partenerilor).

Până la întâlnirea cu noii eroi care ne vor aprinde imaginația, să nu uităm ce ne spun ei, în noul trailer, despre această istorie zbuciumată: „Nu visele ne-au făcut regi, dragonii sunt cei care au făcut-o!”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton