Homepage  / Cinema

A apărut trailerul la „Nightmare Alley”, un film noir semnat de Guillermo del Toro

A apărut trailerul la „Nightmare Alley”, un film noir semnat de Guillermo del Toro
8

de Andreea Hentea,

Trailerul noii povești pe care ne-o pregătește reputatul regizor Guillermo del Toro, „Nightmare Alley” (2021), ne invită să ne pregătim pentru o poveste spectaculoasă, cu o distribuție puternică, scrie deadline.com.

Guillermo del Toro ne-a convins că are o imaginație debordantă încă de la „Labirintul lui Pan” (2006). Acum ne propune un remake frisonant al unui film clasic. „Nightmare Alley” (1947) a fost regizat de Edmund Goulding după cartea omonimă a lui William Lindsay Gresham, publicată în 1946.

Aceasta urmărea ascensiunea lui Stanton Carlisle, un scamator oportunist, insolent și lipsit de scrupule. Acesta își dă seama cum poate păcăli bogații creduli. Mai precis, începe să le prezinte ședințe de spiritism șocante și spectaculoase, puse în scenă cu ajutorul unor oameni sărmani angajați să se prefacă pe scenă.

Numai că aceeași siguranță de sine care i-a facilitat escrocheria îl va duce și la o cădere răsunătoare.

În filmul de atunci, protagonistul, Stanton Carlisle, era interpretat de carismaticul Tyrone Power. Alături de el evoluau Joan Blondell, Coleen Gray, Helen Walker și Taylor Holmes.

„Nightmare Alley”, nume sonore și scene terifiante

După cum vedem în recent apărutul său trailer, povestea de acum, „Nightmare Alley”, regizată de Guillermo del Toro, beneficiază de o distribuție excelentă și de o punere în scenă cu efect garantat.

Bradley Cooper îl joacă pe înșelătorul Stan Carlisle, un tânăr ambițios și lipsit de orice conștiință. El este capabil să manipuleze oamenii cu câteva cuvinte bine alese. Acesta devine însă foarte periculos după ce se asociază cu diabolica Lilith Ritter (Cate Blanchett), de profesie psihiatru. Împreună hotărăsc să cucerească lumea călcând peste cadavre.

Alături de cei doi excelenți interpreți ai rolurilor principale, în film mai joacă Willem Dafoe, Tony Collette, Mary Steenburgen, Richard Jenkins, Rooney Mara, David Straithairn, Tim Blake Nelson și Ron Perlman.

A-aparut-trailerul-la-„Nightmare-Alley-un-film-noir-semnat-de-Guillermo-del-Toro-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Scenariul este scris de Guillermo del Toro împreună cu Kim Morgan, cu care cineastul a colaborat și la faimosul „Forma apei” / „The Shape of Water” (2017), recompensat cu premiul Oscar pentru cel mai bun film și cea mai bună regie în anul următor. Filmul va avea premiera (inclusiv în cinematografele din România) pe 17 decembrie 2021.

Guillermo del Toro lucrează, în paralel, și la o antologie pentru Netflix care va fi lansată la anul. Viitorul serial a avut titlul inițial „Cabinet of Curiosities”, iar acum se numește „Guillermo del Toro Presents 10 After Midnight”. Și această producție ne va da întâlnire nu doar cu un scenariu plin de fantezie, ci și cu o serie de vedete, printre care se află Essie Davis, Luke Roberts, Andrew Lincoln, F. Murray Abraham, Ben Barnes, Tim Blake Nelson și Peter Weller.

Până la premieră, puteți urmări aici trailerul filmului „Nightmare Alley” (2021):

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton