Homepage  / Trailer

A apărut trailerul miniseriei „The Penguin”, cu Colin Farrell

A apărut trailerul miniseriei „The Penguin”, cu Colin Farrell

de Andreea Hentea,

A apărut trailerul miniseriei „The Penguin”, în care revedem un Colin Farrell irecognoscibil. Recent nominalizat la Oscar pentru emoționanta interpretare din „Spiritele din Inisherin”, actorul se metamorfozează, din nou, în Oswald Cobblepot alias „The Penguin”, unul dintre cei mai înspăimântători antagoniști din universul Batman, scrie variety.com.

De data aceasta, fiorosul Oswald Cobblepot are parte de o poveste amplă, fiind personajul central al noii miniserii de opt episoade, derivată din universul Batman.

Compania Warner Bros. Discovery a dezvăluit recent primele secvențe din miniseria „The Penguin”. Noua producție este un spin-off care se concentrează pe personajul jucat de Colin Farrell, Oswald Cobblepot, poreclit „The Penguin”.

Unul dintre gangsterii care terorizează Gotham City, acesta a fost interpretat recent tot de Colin Farrell în apreciatul „Batman” (2022), nominalizat la trei premii Oscar. Previzualizarea trailerului a făcut parte din recenta prezentare a noii platforme de streaming Max, o fuziune între platformele HBO Max și Discovery+.

În finalul dramatic al peliculei „Batman”, zona centrală din Gotham City era inundată într-un atac terorist coordonat, iar orașul, confruntat cu un vid de putere, rămânea la dispoziția lui Cobblepot și a lumii interlope.

„The Penguin” are și un trecut

Noua miniserie, care se află deja în producție, se va concentra pe acțiunile sinistre ale acestuia, dar și pe episoade din trecutul său, dezvăluind cum s-a transformat Cobblepot dintr-un individ desfigurat și lipsit de orice însemnătate într-unul dintre cei mai temuți gangsteri din oraș.

Personajul a apărut și în vechile filme din seria Batman, mai precis în „Batman se întoarce” / „Batman Returns” (1992). Acolo, el se numea „Omul-Pinguin” și era interpretat de Danny DeVito. Cunoscut pentru rolurile sale din comedii, actorul reușea, la rândul său, o transformare totală și neașteptată în rolul odiosului gangster.

Alături de Colin Farrell, în „The Penguin” îi vom vedea pe Cristin Milioti („Made for Love”), în rolul Sofiei Falcone fiica mafiotului Carmine Falcone, pe Michael Zegen („Minunata doamnă Maisel”) în rolul fiului lui Carmine, Alberto Falcone, și pe Clancy Brown („John Wick: Capitolul 4”) în rolul lui Salvatore Maroni, unul dintre cei mai abili gangsteri din Gotham. Lor li se alătură Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell, Carmen Ejogo, François Chau și David H. Holmes.

Conform Variety, miniseria „The Penguin” va avea premiera în 2024.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton