Homepage  / Știri

A apărut un nou trailer al filmului „House of Gucci”. Lady Gaga îi dă viață Patriziei Reggiani

A apărut un nou trailer al filmului „House of Gucci”. Lady Gaga îi dă viață Patriziei Reggiani
9

de Andra Stana,

Filmul „House of Gucci” are un nou trailer: acesta a fost lansat joi, pe 28 octombrie, și a fost urmărit - în doar o zi de la lansarea sa pe Youtube - de aproape 2 milioane de ori. În pelicula care va avea premiera în Statele Unite la finalul lui noiembrie, Lady Gaga interpretează rolul Patriziei Reggiani, fosta soție a lui Maurizio Gucci, nepotul fondatorului casei de modă Gucci.

„House of Gucci” are un trailer nou

„House of Gucci”, regizat și co-produs de Ridley Scott, este programat să fie lansat în cinematografele din SUA pe 24 noiembrie. Filmul este bazat pe cartea „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed”. Scris de Sara Gay Forden, volumul are în prim plan uciderea lui Maurizio Gucci, personaj interpretat de Adam River, din 1995.

Patrizia Reggiani a fost condamnată pentru ordonarea uciderii lui în 1998. Aceasta a fost eliberată din închisoare în 2014.

În cel mai nou trailer al filmului „House of Gucci” o putem auzi pe Lady Gaga vorbind într-o engleză cu accent italienesc. Urmăriți imaginile mai jos:

Jared Leto, de nerecunoscut în film

Din distribuția noului film mai fac parte, pe lângă Lady Gaga și Adam Driver, și Jared Leto (Paolo Gucci), Jeremy Irons (Rodolfo Gucci), Jack Huston (Domenico De Sole), Salma Hayek (Giuseppina „Pina” Auriemma) și Al Pacino (Aldo Gucci).

Jared Leto a trecut printr-o schimbare majoră pentru a interpreta rolul din „House of Gucci”.

O actriță de la noi, în pelicula regizată de Ridley Scott

Pe lângă numele mari de la Hollywood care joacă în film, o vom putea vedea în „House of Gucci” și pe Mădălina Ghenea.

Celebra româncă joacă în filmul „House of Gucci” rolul Sophiei Loren. Ghenea a oferit, în august, primele declarații referitoare la șansa de a juca alături de „monștri sacri” în pelicula al cărei trailer a apărut deja, scrie libertatea.ro.

„În cele din urmă pot spune asta, am ținut acest secret profesional vreme de cinci luni. De fiecare dată când am auzit sau am citit că sunt conectată cu acest proiect și cu Sophia Loren, mă simțeam de parcă aș fi comis o crimă. Ca să fie clar, este pentru prima dată când vorbesc despre proiect, am fost șocată să văd că scena mea deschide trailerul și să văd că împart ecranul, chiar și pentru câteva secunde, cu acești monștri sacri.

Viața este atât de ciudată! Merit asta!? Tot ce pot spune este că sunt atât de mândră ❤️? Mulțumesc pentru această oportunitate care mi-a schimbat viața, zeule Ridley Scott”, a scris actrița pe Instagram.

madalina gheneaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton