Homepage  / Vedete / Vedete străine

A cerut ajutor specializat. Armie Hammer își tratează dependențele într-o clinică specială

A cerut ajutor specializat. Armie Hammer își tratează dependențele într-o clinică specială

de Redactia Tvmania

Armie Hammer s-a internat într-un centru specializat, unde caută soluții pentru problemele sale legate de droguri, alcool și sex, scrie pagesix.com. La începutul anului, actorul din „Call Me by Your Name” a fost ținta unui scandal care i-a pus cariera pe butuci.

În urmă cu două săptămâni, un fan înfoct l-a văzut pe Hammer, în vârstă de 34 de ani, venind pe aeroportul din Grand Cayman (Insulele Cayman). Bărbatul a povestit că actorul și-a luat atunci rămas bun de la fosta lui soție, Elizabeth Chambers, și de la cei doi copii ai lor.

„Elizabeth și copii l-au adus acolo și au mers alături de el atât cât le-a fost permis. S-au îmbrățișat mult și păreau emoționați”, a descris fanul lui Armie Hammer întâmplarea din aeroport.

Ulterior, Hammer a luat avionul pentru a ajunge în Orlando. Aici, el s-a internat într-o clinică specializată, unde caută rezolvare pentru problemele sale legate de consumul de droguri și alcool, printre altele.

Chiar dacă nici avocatul actorului, nici reprezentantul său nu au confirmat informația, mai multe surse apropiate lui Armie Hammer au mărturisit că acesta a cerut cu adevărat ajutor specializat.

„(Hammer) și-a asumat faptul că trebuie să se pună pe picioare și să câștige custodia copiilor săi. Este un semn clar că încearcă să preia controlul asupra propriei vieți, dar și a faptului că știe că această internare reprezintă un pas făcut pentru bunăstarea lui”, a spus un prieten de familie al lui Armie Hammer, citat de pagesix.com.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by @armiehammer

În divorț, după 10 ani de căsnicie

Elizabeth Chambers a depus actele de divorț în iulie 2020, cu mult înainte de izbucnirea scandalului ce îl are pe Armie Hammer în prim-plan.

După zece ani de căsnicie, actele pentru divorț au fost înaintate de Elizabeth, care și-a motivat gestul prin diferențe ireconciliabile între ea și soțul ei. Cu patru zile în urmă, cei doi postaseră, fiecare, pe rețelele de socializare un mesaj identic, care transmitea următoarele:

„Treisprezece ani am fost cei mai buni prieteni, suflete pereche, parteneri și apoi părinți. Am împărtășit o experiență extraordinară în tot acest timp, dar acum am hotărât împreună să dăm pagina și să încheiem această căsnicie. În noul capitol din viața noastră vom rămâne buni prieteni, iar grija pentru copiii noștri va fi în continuare o prioritate. Chiar dacă aceste vești vor fi în atenția tuturor, în interesul copiilor și al familiei noastre, facem apel la discreție, compasiune și dragoste pentru a putea parcurge această perioadă’. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Elizabeth Chambers (@elizabethchambers)

Cercetat de poliție ca suspect într-un dosar de viol

Armie Hammer este cercetat pentru agresiune sexuală de poliția din Los Angeles. Cazul a fost deschis la începutul lunii februarie, după apariția unor acuzații de viol. Actorul ar putea sta în spatele gratiile până la opt ani dacă acuzațiile se adeveresc, scrie deadline.com.

Actorul de 34 de ani a ajuns în atenția poliției după ce o tânără de 24 de ani, cunoscută sub numele de Effie – sau House of Effie, pe Instagram – a făcut inițial anonim acuzații în ceea ce îl privește pe starul din „Call Me By Your Name’; apoi, femeia l-a acuzat și în mod oficial de agresiune sexuală. Potrivit lui Effie, incidentul ar fi avut loc acum 4 ani și totul ar fi durat câteva ore.

„Pe 24 aprilie 2014 Armie Hammer m-a violat într-un mod violent, pe parcursul a patru ore, în Los Angeles, timp în care m-a lovit de mai multe ori cu capul de perete, producându-mi vânătăi pe față’, a povestit Effie, citată de People.com. „(Armie Hammer) A comis și alte acte de violență asupra mea, la care nu am consimțit. De exemplu, mi-a lovit picioarele astfel încât m-au durut la fiecare pas timp de o săptămână’.

Femeia a mai povestit că „de-a lungul acelor patru ore, am încercat să fug dar nu m-a lăsat. Am crezut că o să mă omoare. Apoi a plecat fără nici o grijă pentru starea mea. (…) De-a lungul acestui atac și de la el, am trăit cu frică de el și pentru o lungă perioadă am încercat să îi scuz acțiunile ca pe o formă ciudată de iubire. Acum, că nu mai are putere asupra mea, am înțeles că imensa putere mentală pe care a avut-o a fost dăunătoare din multe puncte de vedere.’

Hammer a fost concediat din toate proiectele

Armie Hammer a avut succes după succes în ultimii ani, fiind tot mai solicitat de producători.

După excelentul debut din „Rețeaua de socializare’ (2010) și o serie de filme de diverse genuri, Armie Hammer a devenit vedetă peste noapte în urma succesului peliculei „Strigă-mă pe numele tău’ (2017). A jucat apoi în „Rebecca’ (2020) și în mult-așteptatul „Moarte pe Nil’ (2021), a cărui premieră a fost amânată pentru luna septembrie.

Mai mult, Armie Hammer era capul de afiș al comediei „Shotgun Wedding’, cu Jennifer Lopez, și urma să joace în serialul „The Offer’, despre turnarea capodoperei „Nașul’, care va fi difuzat de platforma de streaming Paramount Plus.

În prezent, nimic din toate acestea nu se va mai întâmpla, fiindcă producătorii ambelor titluri i-au cerut să se retragă din proiect. Mai mult, Variety a scris că puternica agenție de talente WME nu-l va mai reprezenta, în urma acuzațiilor îndreptate spre actor. 

Armie Hammer a refuzat inițial să comenteze mesajele incriminatoare, dar, la mijlocul lunii ianuarie, după ce a primit o avalanșă de acuzații tot pe rețele, a refuzat să plece pentru patru luni la filmări în Republica Dominicană și să-și lase cei doi copii – pe care îi are cu fosta soție – expuși unor eventuale atacuri. 

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton