Homepage  / Știri / Televiziune

A dat cărțile pe față. Cum se înțeleg Carla’s Dreams și colegii de la „SuperStar”: „Nu am avut interacțiuni serioase”

A dat cărțile pe față. Cum se înțeleg Carla’s Dreams și colegii de la „SuperStar”: „Nu am avut interacțiuni serioase”

de Redactia Tvmania

Carla’s Dreams se numără printre jurații „SuperStar România”, emisiune ce va începe peste câteva luni la Pro TV. Artistul a dezvăluit recent care este tipul de relație dintre el și colegii lui, Smiley, Marius Moga și Raluka, scrie libertatea.ro.

Carla’s Dreams este caracterizat de o discreție ieșită din comun – artistul nu apare în emisiuni tv și acordă rar interviuri. În trecut, Carlas Dreams a făcut parte din juriul „X Factor”, la Antena 1, iar acum este jurat la „SuperStar”, la Pro TV. Iată cum au reușit colegii să îl surprindă încă de la începutul filmărilor pentru noul show.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by SuperStar România (@superstarromania)

„Sunt plăcut surprins de toți trei. Pe Marius și pe Smiley i-am cunoscut cu ceva timp în urmă, dar nu am avut interacțiuni serioase sau de lungă durată. Oricum, din acele puține interacțiuni, dar și din ce se mai cunoaște despre ei public, îmi creasem o impresie bună. Surpriza a fost că, în ceea ce fac, sunt mai buni decât credeam și asta mă bucură mult de tot.

Sunt profesioniști și colegiali pe cât se poate și după doar câteva zile împreună am început să ne simțim foarte bine ritmurile, gândurile, umorul și ironiile. Raluka, despre care știam, dar pe care nu o cunoșteam, m-a surprins cel mai mult. Nu din cauza lipsei de așteptări, ci datorită felului ei de a fi, a sincerității, uneori dure, cu care răspunde provocărilor și a deschiderii cu care se aruncă în aproape orice valuri.”, a declarat cântărețul pentru protv.ro.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by SuperStar România (@superstarromania)

Mai mult, el a dezvăluit și ce este diferit la acest show față de altele care au mai putut fi văzute pe micile ecrane de la noi, anii trecuți.

„Aici veți vedea cel mai bun casting din toate pe care am avut ocazia să le văd, nu doar să particip.

Este uluitor de bun. Fapt care, sper, va crea multe tabere de susținători cu gusturi și viziuni diferite și care, până la urmă, va fi o imagine destul de obiectivă a publicului care îl urmărește.”, a mai spus el pentru aceeași sursă.

 

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton