Homepage  / Vedete / Vedete străine

A fost distribuit în secret! Graham McTavish joacă în serialul „House of the Dragon”

A fost distribuit în secret! Graham McTavish joacă în serialul „House of the Dragon”

de Redactia Tvmania

Cunoscutul actor scoțian Graham McTavish, interpretul impunătorului Dougal McKenzie din celebrul serial „Străina”, a dezvăluit recent că a fost distribuit în secret în „House of the Dragon”, așteptatul spin-off al serialului „Urzeala tronurilor”, scrie Hollywood Reporter.

Chiar dacă HBO nu a comentat și nici nu a confirmat componența distribuției, actorul a fost văzut în costum pe platourile serialului „House of the Dragon”, ale cărui filmări au început deja. Mai mult, Graham McTavish a declarat într-un interviu recent face parte din distribuție.

Actorul a declarat pentru revista de modă britanică Stylist:

„Mă bucură acest rol, chiar mă distrez foarte mult. Tocmai am început filmările. E un proiect foarte amplu, așa că ne cunoaștem între noi și mă aflu printre oameni minunați. Nu vă pot spune nimic despre poveste, dar implică o mulțime de dragoni”.

Încă nu se știe ce rol va juca Graham McTavish în serialul deja atât de așteptat.

Când e lansarea „House of the Dragon”

Noul serial „House of the Dragon” este ecranizarea cărții lui George R. R. Martin „Foc și sânge”, publicată și la noi, a cărei acțiune se petrece cu sute de ani înainte de cea din „Urzeala tronurilor” (disponibil integral pe HBO Go). Aici începe povestea generatiilor de conducători care, începând cu legendarul Aegon Cuceritorul, se luptă să păstreze Tronul de fier, până la rebeliunea care aproape îi distruge.

„House of the Dragon” urmărește povestea Casei Targaryen (din care a descins Daenerys Targaryen) și războaiele civile din interiorul acesteia. Cunoscut drept legendarul „Dans al Dragonilor”, conflictul este descris ca „un război civil masiv în cele Șapte Regate, desfășurat între două ramuri rivale ale Casei Targaryen”.

Viitorul serial a intrat deja în producție, iar lansarea sa este programată pentru anul 2022. Până acum, se știe că din distribuție fac parte Paddy Considine („Peaky Blinders”), care va fi regele Viserys Targaryen, Olivia Cooke („Bâlciul deșertăciunilor”), care o va juca pe Alicent Hightower, Emma D’Arcy – prințesa Rhaenyra Targaryen și Matt Smith („The Crown”) – prințul Daemon Targaryen.

Alături de ei, din distribuție mai fac parte: Steve Toussaint – în rolul lordului Corlys Velaryon -, Rhys Ifans, Eve Best și Sonoya Mizuno. Se pare că serialul „House of the Dragon” este doar unul dintre cele șase proiecte de prequel ale serialului-fenomen „Urzeala tronurilor”, aflate în lucru la HBO.

Pe Graham McTavish îl vom mai vedea și în rolul lui Dijkstra, în sezonul al doilea al serialului Netflix „The Witcher”, care va fi lansat anul acesta. Din distribuția sa mai fac parte Adjoa Andoh („Bridgerton”), Kim Bodnia („Obsesia Evei”), Simon Callow („Patru nunți și o înmormântare”), Liz Carr și Kevin Doyle.

Sursa foto: hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton