Homepage  / Filme Online / Netflix

A fost lansat trailerul filmului Netflix, „Red Notice”. Când va avea premiera

A fost lansat trailerul filmului Netflix, „Red Notice”. Când va avea premiera

de Roxana Mirea,

A apărut trailerul filmului Netflix, „Red Notice”. Filmul reunește trei actori de renume: Dwayne Johnson, Gal Gadot și Ryan Reynolds. Trailerul peliculei a fost lansat joi, 21 octombrie, spre bucuria fanilor. Încă din primele secunde, imaginile stârnesc râsul și, cu siguranță, fanii sunt și mai nerăbdători acum în așteptarea lansării filmului.

A fost lansat trailerul filmului Netflix, „Red Notice”

Este nevoie de un hoț, după cum se spune, pentru a prinde un alt hoț, iar zicala este expusă în noul trailer al peliculei „Red Notice”, viitorul film Netflix cu Dwayne Johnson, Gal Gadot și Ryan Reynolds.

Scris și regizat de Rawson Marshall Thurber, „Red Notice” – titlul se referă la alerta globală emisă de Interpol – este o comedie, dar și thriller de acțiune, în care un agent FBI (Dwayne Johnson) colaborează cu cel mai mare hoț de artă din lume (Ryan Reynolds) pentru a prinde cel mai căutat hoț de artă din lume (Gal Gadot).

După cum descrie Netflix, „aventura care urmează îi poartă pe cei trei protagoniști în jurul lumii, de-a lungul ringului de dans, prinși într-o închisoare izolată, în junglă și, cel mai rău dintre toate pentru ei, în mod constant în compania celuilalt.“

Într-un interviu recent cu Collider, Hiram Garcia, președintele producției la Seven Bucks Productions, a numit Red Notice „cel mai mare film pe care Netflix l-a făcut vreodată”.

Dwayne Johnson, despre lansarea trailerului filmului

Pentru Dwayne Johnson, „Red Notice”, a fost primul film realizat de Netflix în care a jucat. Cu ocazia lansării trailerului, actorul a ținut să sctrie câteva cuvinte pe rețelele sociale.

„Doamnelor și domnilor, trailerul „Red Notice”.

Nu numai că este cea mai mare investiție pe care NETFLIX a făcut-o vreodată într-un film, dar se laudă și cu două dintre cele mai mari și mai talentate (și atractive;) vedete de film de pe planetă, Gal Gadot și Ryan Reynolds.

Și un timp care a devenit faimos pentru că a purtat o borsetă amuzantă.

Iată ce știu ~ Red Notice a fost primul meu film @Netflix și am vrut să-l fac istoric, masiv și distractiv pentru lume.

Mai am alte surprize mari pentru voi… 12 mai exact 😎🎅🏾”, a scris Dwayne Johnson pe Facebook.

„Red Notice” va sosi în anumite cinematografe pe 5 noiembrie și pe Netflix va fi disponibil de pe 12 noiembrie.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton