Homepage  / Vedete / Vedete străine

A fost lansat trailerul noului film al lui Burak Özçivit

A fost lansat trailerul noului film al lui Burak Özçivit

de Redactia Tvmania

Burak Özçivit (protagonisul serialului premiat cu Emmy, „Dragoste infinită”) a început promovarea filmului de război „Can Feda”, care va intra în cinematografele turceşti pe 6 aprilie.

 

Pelicula prezintă povestea prieteniei dintre doi soldaţi, interpretaţi de Burak şi Kerem Bürsin, şi întâmplarile prin care trec aceştia pe câmpul de luptă. În prezent, Burak este într-o pauză de filmări, iar în ceea ce priveşte viaţa privată, a fost recent ţinta unor bârfe în presa tabloidă turcă, care l-au deranjat foarte tare. Acestea ar fi pornit de la faptul că soţia sa, actriţa Fahriye Evcen, nu l-a însoţit la gala “GQ”, în cadrul căreia Burak a fost desemnat “Bărbatul anului”, deoarece ar fi fost supărată pe acesta.

În momentul în care a auzit aceste zvornuri, Burak a simţit nevoia să clarifice imediat situaţia în faţa ziariştilor care îl aşteptau la ieşirea dintr-un restaurant. „Voi mă cunoaşteţi cât de cât. Cum să fie posibil acest lucru? Aceste barfe au apărut pentru că nu ne-am afişat împreună în public şi au fost, evident, inventate”, a spus actorul în vârstă de 33 de ani, citat de sabah.com.tr.

 

Vedeţi aici trailerul filmului „Can Feda”:

https://www.youtube.com/watch?v=_Og7s_1GtjQ

https://www.facebook.com/burakozcivit/videos/1894581213947700/

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton