Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

A fost sărbătoare în familia Esca. „E ziua celui mai tânăr dintre noi”. Imaginile postate de Andreea Esca

A fost sărbătoare în familia Esca. „E ziua celui mai tânăr dintre noi”. Imaginile postate de Andreea Esca
3

de Andra Stana,

În weekend, în ultima zi a lunii octombrie, Andreea Esca a atras atenția fanilor cu cele mai recente imagini postate pe contul său de Instagram. Nu este vorba despre o galerie foto cu vedeta Pro TV la pupitrul știrilor. În schimb, e vorba de una în care vedeta este tatăl ei. Dumitru Esca a împlinit 83 de ani în weekend.

A fost zi de sărbătoare în familia Esca

Capul familiei Esca, Dumitru, a împlinit 83 de ani. De ziua acestuia, familia s-a reunit pentru a-l sărbători pe tatăl prezentatoarei de la Pro TV. La scurt timp, Andreea Esca a postat și câteva imagini pe Instagram.

În una dintre poze apar ea, tatăl ei și Alexia Eram. În altă imagine, Dumitru Esca e alături de soție, de mama vedetei de la Știrile Pro TV.

„Azi e ziua celui mai tânăr dintre noi! La mulți ani, Giovanni! 83. Tata e cam tare… ”, a transmis vedeta de la Pro TV.

Mulți colegi de breaslă și prieteni de-ai Andreei Esca i-au urat tatălui ei La mulți ani pe Instagram, printre aceștia Lavinia Petrea, Andreea Marin, bucătarul Adi Hădean, dar și Andreea Raicu, scrie spynews.ro.

„La mulți aniiii!! Să vă bucurați cât mai mulți ani împreună❤️”, i-a urat Andreea Raicu în secțiunea de comentarii.

„La mulți ani sănătoși!!🍷”, a urat Răzvan Fodor, în cadrul postării.

A-fost-sarbatoare-in-familia-Esca.-„E-ziua-celui-mai-tanar-dintre-noi.-Imaginile-postate-de-Andreea-Esca-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Modul în care Andreea Esca l-a dezamăgit pe tatăl ei

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute și urmărite prezentatoare de știri de la noi. În primăvară, tatăl jurnalistei a făcut publice câteva amănunte neștiute până acum despre alegerile făcute de fiica lui în tinerețe. Dumitru Esca a mărturisit că a existat un anumit moment în care a fost cu adevărat supărat.

tatăl jurnalistei a declarat că nu și-a dorit ca fiica lui să urmeze Facultatea de Jurnalism. Dumitru Esca a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din familia lor, scrie libertatea.ro.

Tatăl ei a trimis-o pe Andreea Esca să dea la Academia de Studii Economice din București, la Economie, căci știa că astfel fiica sa avea viitorul asigurat. Cu toate acestea, Esca nu a reușit să intre și a trebuit rapid să se reorienteze. Ulterior, a dat la Facultatea de Jurnalism și a intrat, însă Dumitru Esca nu a fost foarte convins de alegerea fiicei sale, ba chiar s-a supărat la început.

„Ei, am dibuit-o să văd ce îi place. Și am văzut că nu prea îi plac multe. Atunci tocmai venise Revoluția și zic «Du-te la economiști acolo, la ASE». Și s-a dus! S-a dus unde i-am spus, dar nu a intrat. Am fost supărat până am văzut că și-a făcut loc după aia la o facultate de jurnalism. Nu eram încântat. Mai erau și alte secții pe acolo și am crezut că se duce la altă secție. Ea s-a dus unde a vrut și după aia am susținut-o”.

Dumitru Esca, tatăl Andreei Esca, despre cum a intrat fiica lui la Jurnalism

De-a lungul anilor, prezentatoarea a avut numai cuvinte de laudă la adresa tatălui ei, dar a și recunoscut că era foarte sever cu ea când era copil.

„Tata este foarte serios. Când eram mică, era obsedat să am note bune, rezultate bune la înot. Era foarte sever și uneori mă pedepsea. Nu aveam trai cu el dacă nu mergeam foarte bine”, mărturisea Andreea Esca despre tatăl ei.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton