Homepage  / Vedete / Vedete străine

A fost stabilită cauza decesului actriței Naya Rivera

A fost stabilită cauza decesului actriței Naya Rivera

de Redactia Tvmania

Cauza decesului actriței Naya Rivera a fost stabilită la o zi după ce vedeta din serialul Glee a fost declarată decedată de către autorități, corpul ei fiind recuperat din apele Lacului Piru.

După efectuarea autopsiei, autoritățile medicale de la The Ventura County Medical Examiner au confirmat identitatea actriței, precizând că, într-adevăr, corpul recuperat din Lacul Piru este al vedetei și au stabilit că decesul a survenit în urma unui înec accidental.

„Rezultatele autopsiei confirmă înecul și starea în care a fost găsit corpul coincide cu cea a momentului în care ea a fost dată dispărută”, se mai arată în actele obținute de E! News.

„În cadrul autopsiei nu au fost identificate răni sau alte procese cauzatoare de moarte. Nu există niciun semn, atât din investigație cât și din autopsie, a faptului că drogurile sau alcoolul ar fi jucat vreun rol în acest deces”.

 

Potrivit autorităților, ultimele momente din viața actriței Naya Rivera au fost dedicate salvării persoanei pe care o iubea cel mai mult, fiul ei, Josey.

Actrița Naya Rivera (33 de ani), interpreta majoretei Santana din „Glee’, a dispărut pe 8 iulie după o plimbare pe lacul Piru din Ventura, California, împreună cu băiețelul ei de patru ani, informează Los Angeles Times. Autoritățile precizează că actrița a închiriat barca pe 8 iulie în jurul orei 13, iar trei ore mai târziu, fiul ei, Josey, în vârstă de 4 ani, a fost găsit singur în barcă.

Naya Rivera a interpretat-o pe majoreta Santana în 113 episoade ale cunoscutului serial „Glee’, difuzat de canalul Fox între 2009 și 2015. Fostul ei iubit și partener de serial, Mark Salling, s-a sinucis în 2018, după ce a pledat vinovat într-un proces în care era acuzat de pornografie infantilă.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton