Homepage  / Știri

A început „Mireasă pentru fiul meu”

A început „Mireasă pentru fiul meu”

de Redactia Tvmania

Cel mai aşteptat show de dating din România a luat startul la Antena 1.

Începând din 29 august, Antena 1 difuzează “Mireasă pentru fiul meu”, cel mai important reality-show matrimonial din România. Emisiunea a cărei gazdă este Mirela Boureanu se difuzează în două momente ale zilei, de la ora 10.50 şi de la ora 14.00.

Prezentă la castingul final de la “Mireasă pentru fiul meu”, Mirela Boureanu Vaida a avut parte de surprize plăcute din partea candidaţilor veniţi cu gândul de a-şi împlini un vis în cadrul celui mai îndrăgit reality-show din România. Prezentatoarea a primit complimente, flori, dar şi câteva bileţele în care participanţii la casting îşi exprimau aprecierea.

După selecţia organizată în peste 20 de oraşe, sute de candidaţi s-au prezentat la castingul final organizat în Bucureşti, acolo unde a venit să-i întâmpine şi gazda Mirela Boureanu Vaida.

Pe lângă cei veniţi pentru a fi parte din show-ul “Mireasă pentru fiul meu”, la selecţia finală a apărut şi un public numeros dornic să o cunoască pe Mirela Boureanu Vaida. După terminarea programului de casting, Mirela a plecat acasă cu un braţ de flori.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton