Homepage  / Filme Online / Netflix

A început producția sezonului 3 „The Witcher”! Netflix le-a arătat fanilor o imagine de la filmări

A început producția sezonului 3 „The Witcher”! Netflix le-a arătat fanilor o imagine de la filmări
11

de Redactia Tvmania

Netflix are vești bune pentru fanii „The Witcher”. Ce anunț a făcut platforma de streaming referitor la serialul cu Henri Cavill în rol principal.

„The Witcher”, sezonul 3, a intrat în producție

Familia „The Witcher” este din nou împreună! Producția pentru sezonul 3 din The Witcher a început cu distribuția principală formată din Henry Cavill (Geralt din Rivia), Anya Chalotra (Yennefer din Vengerberg) și Freya Allan (Prințesa Cirilla din Cintra).

Pentru a sărbători acest moment, Netflix lansează o imagine din culisele primei zile de filmare (o puteți vedea în galeria de mai jos).

„The Witcher”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Ce se întâmplă în „The Witcher”, sezonul 3

În timp ce conducătorii, magicienii și monștrii continentului se luptă pentru a o captura, Geralt (Henri Cavill) o ascunde pe Cirilla din Cintra, hotărât să-și protejeze familia proaspăt reunită împotriva celor care amenință să o distrugă.

Preocupată de pregătirea magică a lui Ciri, Yennefer îi conduce pe cei doi la fortăreața protejată Aretuza, unde speră să descopere mai multe despre puterile neexplorate ale fetei; în schimb, descoperă că au aterizat pe un câmp de luptă al corupției politice, magiei negre și trădării. Trebuie să riposteze, să pună totul în joc sau riscă să se piardă unul pe celălalt pentru totdeauna.

Până la apariția trailerului oficial pentru sezonul 3, îl putem urmări pe cel aferent celui de-al doilea sezon din serialul cu Henri Cavill:

https://www.youtube.com/watch?v=TJFVV2L8GKs

Lauren Schmidt Hissrich este showrunner/producător executiv al serialului Netflix „The Witcher”. Producători executivi sunt Tomek Baginski, Jason F. Brown, Sean Daniel, Mike Ostrowski, Steve Gaub și Jarosław Sawko.

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton