Homepage  / Știri

A murit actrița Eileen Ryan, mama lui Sean Penn! Mesajul transmis de fiul ei, Michael Penn

A murit actrița Eileen Ryan, mama lui Sean Penn! Mesajul transmis de fiul ei, Michael Penn
5

de Roxana Mirea,

Eileen Ryan, a cărei carieră în film și televiziune s-a întins pe parcursul a peste 50 de ani, a murit. Avea 94 de ani. Actrița a murit la ea acasă duminică, cu o săptămână înainte de ziua ei de naștere. Vestea decesului a fost confirmată și de fiul ei, Michael Penn, printr-o postare pe Twitter.

A murit Eileen Ryan, mama lui Sean Penn

Eileen Ryan a murit duminică, 9 octombrie, la vârsta de 94 de ani, în locuința sa din Malibu, California. Trista veste a fost anunțată luni de un purtător de cuvânt al celebrei familii a vedetei. Ea ar fi împlinit 95 de ani luna aceasta. Până acum, nu se cunosc detalii suplimentare despre cauza decesului și modul în care s-a produs acesta.

Legendara actriță a fost mama actorilor Sean Penn, în vârstă de 62 de ani, și Chris Penn, care a murit în 2006 la vârsta de 40 de ani, precum și a muzicianului Michael Penn, în vârstă de 64 de ani.

De asemenea Michael Penn a confirmat luni moartea mamei sale pe rețelele sociale. El a scris pe Twitter, alături de o fotografie cu Eileen Ryan: „Am pierdut-o pe mama ieri”.

Timp de 41 de ani, Eileen Ryan a fost soția actorului și regizorului Leo Penn, pe care l-a cunoscut la New York în 1957, la repetițiile pentru piesa „The Iceman Cometh”. Cei doi s-au căsătorit la scurt timp după ce s-au cunoscut și au rămas căsătoriți până la moartea lui Leo, în 1998, scrie Page Six.

Sean Penn Grabs Lunch With His Mom And SonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Eileen Ryan a avut o carieră strălucită

Ryan a mai apărut pe Broadway în „Sing Till Tomorrow” între 1953 și 1954 și apoi din nou în 1958 în  „Comes a Day”. De-a lungul carierei sale de zeci de ani, Eileen Ryan a apărut în peste 60 de filme și seriale.

Printre cele mai cunoscute filme ale sale se numără „Feast” (2005), „Parenthood” (1989), „Eight Legged Freaks” (2002), „Magnolia” (1999) și „All the King’s Men” (2006), deși a apărut, de asemenea, în câteva dintre proiectele fiilor săi, printre care „At Close Range” (1986), „I Am Sam” (2001), „The Indian Runner” (1991) și „The Crossing Guard” (1995).

Pe micul ecran, a jucat în seriale precum „The Twilight Zone”, „Bonanza”, „Little House on the Prairie”, „NYPD Blue”, „ER”, „CSI: Crime Scene Investigation”, „Private Practice”, „Ally McBeal” și „Grey’s Anatomy”, printre multe altele.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton