Homepage  / Știri

A murit actrița Jacklyn Zeman, cunoscută pentru rolul ei din „General Hospital”. Avea 70 de ani

A murit actrița Jacklyn Zeman, cunoscută pentru rolul ei din „General Hospital”. Avea 70 de ani
4

de Roxana Mirea,

Jacklyn Zeman, îndrăgita actriță din „General Hospital”, a murit la vârsta de 70 de ani, după o scurtă luptă cu cancerul. Ea a interpretat rolul lui Bobbie Spencer în serialul de succes și a apărut în peste 800 de episoade.

A murit actrița Jacklyn Zeman

Îndrăgita actriță din „General Hospital”, Jacklyn Zeman, s-a stins din viață în această săptămână. Avea 70 de ani. „La fel ca personajul ei, legendara Bobbie Spencer, a fost o lumină strălucitoare și o adevărată profesionistă care aducea cu ea multă energie pozitivă la locul de muncă”, a declarat miercuri Frank Valentini, producătorul executiv al telenovelei, într-un comunicat pe Twitter.

Jackie ne va lipsi foarte mult, dar spiritul ei pozitiv va trăi mereu alături de distribuția și echipa noastră. Transmitem sincere condoleanțe celor dragi, prietenilor și familiei sale, în special fiicelor sale Cassidy și Lacey.”

PREMIERE DU FILM „THE MEMORY KEEPER’S GAUGHTER” AU CINEMA ARCLIGIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Cunoscută pentru interpretarea personajului Bobbie Spencer din serialul de succes, Jacklyn Zeman a murit după o scurtă luptă cu cancerul, a declarat familia ei pentru ABC News, potrivit Page Six. Zeman a avut mai multe roluri mici înainte de a obține un rol în telenovela ABC „One Life to Live”, în care a jucat rolul Lanei McClain până în 1977.

Mai târziu, în același an, a primit rolul lui Bobbie Spencer în serialul „General Hospital”. A continuat să apară în peste 800 de episoade de-a lungul a 40 de ani și a obținut o nominalizare la premiul Emmy pentru rolul asistentei Spencer la categoria „Cea mai bună actriță principală într-un serial dramatic”.

Jacklyn Zeman a fost un membru iubit al „General Hospital” și al familiei ABC de când a dat naștere rolului iconic al lui Bobbie Spencer, în urmă cu peste 45 de ani”, este mesajul transmis pe pagina de Twitter a serialului.

Colegii lui Jacklyn Zeman deplâng moartea actriței

Colegii lui Zeman din „General Hospital” au deplâns moartea vedetei pe toate rețelele sociale în omagii emoționante. „Sunt devastată după ce am aflat această veste. Unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am întâlnit vreodată. Cele mai profunde condoleanțe familiei, prietenilor și fanilor ei”, a declarat Kathleen Gati, care interpretează rolul lui Dr. Liesl Obrecht.

Actorul Parry Shen, care îl interpretează pe Brad Cooper în serial, a descris-o pe Zeman ca fiind o vedetă „cu picioarele pe pământ” și o „legendă absolută”.

Întotdeauna atât de amabilă și cu picioarele pe pământ. Îți vom simți lipsa, Jackie. Condoleanțe fiicelor ei, familiei și legiunilor de fani care au iubit-o pe Bobbie Spencer timp de zeci de ani.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton