Homepage  / Știri / Telenovele

A murit celebra actriță Carmen Salinas, cunoscută din telenovelele „Maria Mercedes” și „Sărmana Maria”

A murit celebra actriță Carmen Salinas, cunoscută din telenovelele „Maria Mercedes” și „Sărmana Maria”
8

de Roxana Mirea,

Celebra actriță de telenovele Carmen Salinas a murit joi, 9 decembrie, la vârsta de 82 de ani. Aceasta era internată de mai multe săptămâni în spital, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Familia actriței a fost cea care a anunțat decesul actriței printr-un mesaj publicat pe contul oficial de Instagram al lui Carmen Salinas.

A murit actrița Carmen Salinas

Carmen Salinas a murit joi, 9 decembrie, la vârsta de 82 de ani. Aceasta era internată de câteva săptămâni în spital după ce a suferit un accident vascular cerebral. Familia actriței, care informa mereu presa despre starea ei de sănătate, a fost cea care a anunțat decesul printr-un mesaj publicat pe rețelele sociale. „Cu durere profundă, vă informăm că actrița Carmen Salinas s-a stins din viață, astăzi, 9 decembrie 2021”, au transmis apropiații celebrei actrițe.

Mai târziu, vă vor fi furnizate detalii despre serviciile funerare”, se mai arată în anunț.

De asemenea, familia lui Carmen Salinas a mulțumit tuturor fanilor pentru sprijinul pe care l-au arătat în tot timpul în care actrița a fost internată. „Apreciem toate mesajele de sprijin și gesturile de respect față de familia noastră. La fel și gesturile de afecțiune și rugăciunile pe care le-au oferit iubitei noastre Carmelita Salinas.”

Carmen Salinas Lozano s-a născut pe 5 octombrie 1939 în Torreón, Coahuila, Mexic. De mică și-a arătat interesul pentru lumea artistică. Astfel, la vârsta de zece ani, a început să cânte. Ea și-a făcut debutul profesional ca actriță în septembrie 1953 la cinematograful Opera din capitala aztecă. La vârsta de 17 ani, ea s-a căsătorit cu Pedro Plascencia și au avut doi copii împreună, pe Pedro și pe María Eugenia, potrivit People en Español.

A-murit-celebra-actrita-Carmen-Salinas-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ultimele momente din viața lui Carmen Salinas

De-a lungul a aproape 70 de ani de carieră profesională, Carmen Salinas a realizat peste o sută de filme, printre care „La vida inútil de Pito Pérez”, „El rincón de las vírgenes”, „El lugar sin límites”, „Bellas de noche” și „La misma Luna”. De asemenea, a jucat și în seriale precum „La vecindad”, „La antorcha encendida”, „Velo de novia”, „María Mercedes” și Mi marido tiene familia” sau „María la del Barrio” / „Sărmana Maria”.

În ultima perioadă, vedeta participa la filmările telenovelei „Mi fortuna es amarte”, unde o juca pe „Doña Margarita Domínguez”. Aceasta n-a mai putut interpreta rolul din cauza internării în spital, pe 11 noiembrie.

Fiica ei, María Eugenia Plascencia, a dezvăluit cum au fost ultimele momente ale mamei sale. „Ea a murit înainte de 12 [miezul nopții]. Am intrat să o văd. Am început să vorbesc cu ea, arăta foarte rău. Am început să-i spun să nu-și facă griji, că vom fi bine; că dacă vrea să se odihnească, să o facă. I-am spus că poate merge la frățiorul meu Pedro sau la unchiul meu Chato și să nu-și facă griji pentru niciunul dintre noi. La scurt timp, în spital, ne-au dat trista veste„, a spus aceasta.

La rândul său, Nicandro Díaz, producătorul „Mi fortuna es amarte”, a vorbit despre moartea celebrei actrițe și a dezvăluit că îi vor aduce un omagiu în această producție. „Sunt norocos că am cunoscut-o pe Carmelita cu mulți ani în urmă, de la început până la sfârșit, a fost o persoană foarte lucidă, foarte corectă, foarte agilă la minte, foarte vioaie; întotdeauna cu o mare capacitate de a contribui cu lucruri la diverse scene și cu mult umor”, a declarat acesta pentru Televisa.

Pe lângă o carieră în industria cinematografică strălucită, Carmen Salinas a fost membră a Camerei Deputaților din Mexic.

Sursa Foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton