Homepage  / Vedete / Vedete străine

A murit James Gandolfini, din seria „Clanul Soprano”

A murit James Gandolfini, din seria "Clanul Soprano"

de Redactia Tvmania

Cel care l-a jucat pe nemilosul mafiot Tony Soprano în celebrul serial “Clanul Soprano”, de la HBO, a murit la vârsta de 51 de ani, în Italia, scrie nydailynews.com.

James Gandolfini se afla în Italia alături de fiul său în vârstă de 13 ani şi urma să participe la un festival de film organizat în Sicilia.

Vestea a fost confirmată de Tom Richardson, asistentul lui Gandolfini, care a spus că acesta a suferit un atac de cord. Actorul era încă în viaţă la sosirea ambulanţei.

„Când s-au întors la hotel, Jimmy s-a dus la toaletă. Ceva s-a întâmplat acolo… Sora lui a spus că era încă în viaţă când l-au dus la ambulanţă”, a declarat Tom Richardson.

Vestea morţii lui Gandolfini vine la exact şase ani de la finalul serialului „Clanul Soprano”.

Actorul obişnuia să petreacă mult timp în Italia, întrucât părinţii săi deţin o proprietate în apropiere de Milano.

Starul de 51 de ani lucra la un nou serial tv, „Criminal Justice„, şi existau zvonuri despre un film bazat pe povestea din „Clanul Soprano”.

„CRIMINAL JUSTICE”. HBO a refuzat să dea undă verde episodului-pilot din acest serial, dar apoi s-a răzgândit şi a acceptat ca drama „Criminal Justice” să devină un serial cu număr fix de episoade: 7. Serialul e inspirat de cel realizat de BBC în 2008, în spatele căruia a stat Peter Moffat, în care (în fiecare episod) era prezentat un personaj diferit, acuzat de crimă şi condamnat, şi drumul lui prin sistemul de justiţie. În povestea nouă, James Gandolfini urma să fie unul dintre personaje, avocatul Jack Stone, care îşi căuta clienţi noi în staţiile de poliţie din New York.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton