Homepage  / Știri

A murit Jansen Panettiere, cunoscut pentru rolul din „The Walking Dead”. Avea doar 28 de ani

A murit Jansen Panettiere, cunoscut pentru rolul din „The Walking Dead”. Avea doar 28 de ani
8

de Andra Stana,

Jansen Panettiere, devenit celebru după ce a fost distribuit în serialul „The Walking Dead”, a încetat din viață la vârsta de 28 de ani.

Fratele mai mic al actriței Hayden Panettiere a murit la New York, în weekend.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții actorului, care au confirmat moartea sa, dar au anunțat că familia, momentan, nu are nicio declarație de dat. Totodată, reprezentantul său a mai menționat că în prezent este în desfășurare o investigație privind moartea lui Jansen Panettiere. Până acum nu se cunoaște cauza morții actorului.

Jansen a devenit faimos la începutul anilor 2000, când a jucat într-o serie de producții cunoscute, printre care „Ice Age: The Meltdown”, „Even Stevens” și „Robots”. De asemenea, fratele lui Hayden Panettiere a avut un rol în „The Walking Dead”. Cel mai nou proiect al său a fost rolul din „Love and Love Not”, un film lansat în 2022.

Producătorii „The Walking Dead” au scris, pe Twitter, un mesaj dedicat actorului. „S-ar putea să vi-l amintiți pe Jansen drept „Casper” în „The Calm Before” din sezonul 9 din #TheWalkingDead. Ne va lipsi foarte mult. Întreaga #TWDFamily se gândește la familia Panettiere în acest moment”.

A murit Jansen Panettiere, cunoscut pentru rolul din „The Walking Dead”. Avea doar 28 de aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cu toate acestea, el s-a luptat și cu probleme de sănătate mintală și a discutat deschis cu familia sa despre această problemă. „Jansen suferea de probleme de sănătate mintală, iar arta era terapia și evadarea lui. În trecut, Jansen era deschis față de familie și prieteni în legătură cu luptele sale. Hayden a fost mereu alături de el și a încercat în mod constant să-l ajute pe Jansen atunci când a putut.”, a declarat un apropiat al actorului pentru Entertainment Tonight.

Avea o relație specială cu sora lui

În luna ianuarie, Jansen a postat pe Instagram o fotografie în care apărea alături de sora lui. El a dezvăluit că actrița l-a tuns. Jansen a glumit în descrierea pozei: „Nu este prima tunsoare pe care a încercat să mi-o facă”.

Panettiere s-a născut pe 25 septembrie 1994, în Palisades, New York. El a lăsat-o în urmă pe sora sa, dar și pe părinții Lesley Vogel și Alan „Skip“ Panettiere.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton