Homepage  / Știri

A murit starul K-pop Moon Bin. Avea doar 25 de ani

A murit starul K-pop Moon Bin. Avea doar 25 de ani

de Roxana Mirea,

Starul K-pop Moon Bin, membru al trupei Astro, a murit miercuri la vârsta de 25 de ani. Casa de discuri a grupului a confirmat decesul cântărețului și a cerut intimitate în timp ce familia deplânge moartea subită a lui Moon Bin.

Starul K-pop Moon Bin a murit

Fanii din întreaga lume au reacționat cu șoc și durere la moartea starului K-pop Moon Bin, în vârstă de 25 de ani, membru al popularei trupe de băieți Astro. Casa sa de discuri Fantagio a confirmat joi, 20 aprilie, decesul lui Moon Bin și a declarat că acesta „ne-a părăsit brusc și a devenit o stea pe cer”.

Toți membrii Astro, colegii de la Fantagio, directorii și angajații care au fost împreună pentru o lungă perioadă de timp deplâng profund decesul, cu atât de mare tristețe și șoc”, a declarat casa de discuri, adăugând că Moon Bin „a iubit întotdeauna și s-a gândit la fani mai mult decât oricine altcineva”.

Starul a fost găsit mort în locuința sa din Seul de către managerul său, miercuri seară, în jurul orei 20:10, potrivit unui oficial de la secția de poliție din Gangnam. Poliția din Gangnam a declarat joi, pentru CNN, că autoritățile cred că Moon Bin s-a sinucis. „Nu au fost găsite semne de crimă legate de acest caz”, a adăugat poliția.

Fanii și-au exprimat supărarea față de moartea celebrității, ultima care a atras atenția asupra presiunilor deseori intense cu care se confruntă celebritățile în industria competitivă și stresantă a divertismentului coreean.

Despre cariera lui Moon Bin

Multe vedete K-pop încep să se antreneze încă din adolescență, perfecționându-și abilitățile de cântăreți, dansatori și actori timp de ani de zile, înainte de a avea măcar șansa de a debuta cu prima lor melodie. Se știe că idolii K-pop sunt supuși unei presiuni intense din partea managementului lor strict, ceea ce a fost asociat cu o criză de sănătate mintală în această industrie.

Moon Bin a debutat cu Astro în 2016. Ceilalți membri ai grupului sunt Jinjin, MJ, Cha Eun-woo și Yoon San-ha. De asemenea, el a cântat ca parte a unui subgrup numit Moon Bin & Sanha, care a efectuat un turneu în Asia în ultimele luni.

Moon Bin a intrat în industria de divertisment ca actor la o vârstă fragedă, debutând în 2009 în drama TV „Boys Over Flowers”, difuzată de Korean Broadcasting System. Serialul a fost foarte popular, iar versiunea sa dublată a fost difuzată la nivel mondial, câștigând o mulțime de fani din Asia de Sud-Est.

Sora sa, Moon Sua, este, de asemenea, o celebritate K-pop, făcând parte din grupul de fete Billlie.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton