Homepage  / Vedete româneşti

A născut Emily Burghelea. Primele imagini cu fetița ei. „24 de ore a durat travaliul”

A născut Emily Burghelea. Primele imagini cu fetița ei. „24 de ore a durat travaliul”

de Redactia Tvmania

A născut Emily Burghelea după 24 de ore de travaliu.  Fosta asistentă de la Acces Direct a devenit mămică pentru prima oară, după ce a stat 24 de ore în travaliu. Vedeta a postat prima imagine cu bebelușul în brațe chiar pe contul ei de Instagram.

 

 

 

„Ceva mai frumos de atât nu există pe pământ”, a scris Emily Burghelea după ce și-a văzut pentru prima dată fetița în brațele ei. Vedeta a născut aseară, la 22.40, după un travaliu care a durat 24 de ore.

 

 

„24h a durat travaliul insa am reusit sa duc la bun sfarsit misiunea. La 22.40 am nascut pe cale naturala o fetita perfect sanatoasa de 3200g de care m-am indragostit instantaneu. A fost cea mai frumoasa experienta din viata mea.

A fost extrem de intens, dar nu m-am dat batuta. Am tinut-o in brate imediat dupa expulzie si m-am pierdut in ochii ei mari si frumosi! Ceva mai frumos de atat nu exista pe pamant. Ne uitam una la alta cu atata pasiune! A fost atat de puternica! A rezistat travaliului greu, s-a luptat si a castigat! Este minunata! Sa stiti ca doamna dr. a spus ca seamana cu Andrei”, a fost prima declaratie a lui Emily la aproape 24 de ore dupa ce a nascut.

Iubitul ei, Andrei, a postat și el o imagine prin care a dat vestea că este tătic.

 

Emily Burghelea s-a căsătorit în secret

Emily Burghelea, fosta asistentă de la Antena 1, s-a căsătorit la sfârșitul lunii noiembrie și a postat imagini de la fericitul eveniment din viața ei. Iubitul ei a cerut-o în căsătorie în direct, chiar în platoul Teo Show. Fosta prezentatoare TV, cuprinsă de emoții puternice, a spus un mare DA.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton